Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Mizeria”, rețeta din secolul XVI care încă face furori. Cum se pregătește

Publicat:

O rețeta din secolul XVI, cu o denumire de-a dreptul ciudata, inca face furori in bucatariile romanilor. Salata este, de fapt, foarte gustoasa și presupune amestecarea castraveților cu un dressing pe baza de smantana. Puțini știu insa, de ce i se spune „Mizeria”. De ce salata de castraveți in smantana a fost denumita, in secolul […] The post „Mizeria”, rețeta din secolul XVI care inca face furori. Cum se pregatește appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

Ce cantitate de dressing se pune intr-o salata de verdețuri. Ingredientul care imbunatațește aroma acra

16:40, 16.04.2024 - Playtech Știri iți explica cum poți pregati o salata de verdețuri perfecta pentru zilele calde. Care sunt secretele de care trebuie sa ții cont. Ce cantitate de dressing se incorporeaza intr-o porție de verdețuri și ce ingrediente sa folosești, daca sosul e prea acru sau sarat. Cum trebuie sa arate…

Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa

10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…

Cel mai bun cozonac cu fistic. Rețeta simpla și rapida. Va ieși exact ca in patiseriile din Italia

17:30, 01.04.2024 - Cozonacul este delicios și nelipsit de pe masa de Paște, dar cei care au gustat și alte variații ale acestui desert vor spune ca fisticul schimba tot. Daca ai mancat vreodata Panettone cu fistic și ți-a placut, atunci poți sa recreezi rețeta chiar la tine acasa. Cum sa faci cel mai bun cozonac cu fistic…

Ramona Olaru l-a cucerit pe Enrique Iglesias. Clipul postat de artist face furori printre fani: „E uimitoare”

10:20, 01.04.2024 - Ca i-a cucerit pe romani nu mai este niciun secret, dar Ramona Olaru a reușit sa il cucereasca și pe Enrique Iglesias! Clipul postat de artist, in care apare superba prezentatoare a matinalului de la Antena 1, face furori printre fani, a strans sute de mii de vizualizari. Cum a reușit Ramona Olaru sa…

Cele mai gustoase ciorbe de post. Nu trebuie sa aiba carne sau smantana pentru a fi delicioase

19:45, 23.03.2024 - Pentru cei care aleg sa respecte restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, una dintre marile provocari este gustul preparatelor pe care le pot consuma. Afla, din randurile de mai jos, care sunt cele mai gustoase ciorbe de post. Vei vedea ca nu trebuie sa aiba…

Cartofi cu malai, reteta la cuptor de care te vei indragosti. Uiti de carne cand ii mananci!

11:30, 08.03.2024 - Daca ești un fan al mancarurilor simple și delicioase, care au in compoziție cartofi, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata o rețeta captivanta și savuroasa de cartofi la cuptor in crusta de malai. Aceasta rețeta este simpla și ușor de preparat, dar folosește și ingrediente foarte accesibile, pe care…

Langosi de post, reteta veche. Ce pun unguroaicele in aluat, doar asa ies pufosi

13:50, 21.02.2024 - Langoșii sunt unul dintre cele mai iubite preparate, indiferent ca sunt de post sau nu. Cele fara ou, lapte sau branza sunt la fel de delicioase precum cele clasice, dar conteaza foarte mult modul de preparare și ingredientele pe care le folosești. Ce pun unguroaicele in aluat pentru a ieși pufoși.…


Ce parere ai despre aceasta stire?