Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbători speciale pentru Ela Crăciun. Moșul a venit mai devreme cu cel mai frumos cadou

Publicat:

are parte anul acesta de cel mai frumos Craciun! De ce? I s-a marit familia, e proaspata mamica și se bucura din plin de acest lucru. Sarbatorile vor fi astfel mult mai pline și fericite.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai frumos și spectaculos drum din Romania se redeschide cu o luna mai devreme. Apelul autoritaților: „Nu hraniți urșii!”

14:10, 06.06.2024 - Transfagarașanul (DN7C) se deschide vineri, 7 iunie 2024, incepand cu ora 07:00, cu aproape o luna mai devreme fața de data obișnuita de 1 iulie, a anunțat șeful CNAIR, Cristian Pistol, pe Facebook.

Copiii municipiului Suceava au primit cadou de ziua lor un nou loc de joaca situat in zona de agrement de pe malul raului Suceava. Inaugurarea s-a facut in prezența viceprimarului Harșovschi care a venit cu fetița sa (foto)

13:56, 01.06.2024 - Incepand de sambata, 1 iunie la zona de agrement de pe malul raului Suceava, sucevenii mici și mai mari se pot bucura de un nou loc de joaca, ce are o suprafața de 1880 mp (din care 590 mp covor elastic) și care include și o zona pentru fitness exterior formata din 7 aparate. Locul […] The post Copiii…

Florin Salam a primit cadou o mașina de lux din partea soției lui! Cum arata bolidul pe care i l-a cumparat Roxana Dobre: ”A venit mai tarziu” / VIDEO

13:40, 12.05.2024 - Florin Salam a primit un cadou fabulos din partea soției lui! Roxana Dobre nu s-a uitat la bani și i-a cumparat o mașina de lux, pentru care a cheltuit o adevarata avere. Florin Salam a fost foarte impresionat de gest și i-a sarutat mana soției lui! Iata cum arata bolidul de lux!

Apariție șocanta in Romania, in prima zi de Paște: Moș Craciun a incurcat sarbatorile și a venit, pe role / VIDEO

00:05, 06.05.2024 - Apariție neașteptata, in prima zi de Paște. Deși tradiția spune ca de Paște Iepurașul este cel care imparte cadourile, iata ca se pare ca insuși Moș Craciun a venit, tocmai din Laponia,  sa-i dea urecheatului o mana de ajutor.

Cata drojdie se pune la un kilogram de faina pentru cozonac. Asa te asiguri ca va creste frumos

18:06, 01.05.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele au inceput deja sa se pregateasca pentru a pune pe masa cele mai delicioase preparate. Cozonacii sunt nelipsiți de la masa de Paște, dar multe gospodine nu știu cata drojdie se pune la un kilogram de faina pentru a-i prepara. Iata ce spun…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

Candidaturile lui Flutur și Harșovschi validate in unanimitate in Birou Politic Național al PNL. ”Nici ca se poate un cadou mai frumos de ziua lui Lucian Harșovschi”

12:06, 04.04.2024 - Birou Politic Național al Partidului Național Liberal intrunit astazi in ședința  a validat in unanimitate candidaturile lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava și a lui  Lucian Harșovschi pentru Primaria municipiului Suceava. ”Nici ca se poate un cadou…


Ce parere ai despre aceasta stire?