Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Saramură oltenească de pui, rețeta lui Horia Vârlan

Publicat:

Este un fel de mancare delicios, adorat de intreaga familie și foarte, foarte ușor de preparat. Saramura olteneasca de pui, dupa rețeta celebrului și indragitul bucatar Horia Varlan, este atat de gustoasa incat va veți dori sa o gatiți in fiecare zi. Daca nu ne credeți, va invitam sa o incercați personal. Noi am ales varianta pentru casa și am fript puiul intr-o tigaie grill, pe aragaz. Dar daca aveți acces la un gratar, in curte, puteți profita din plin de el pentru prajrea carnii. Saramura olteneasca de pui – rețeta lui : Un pui mare O capațana de usturoi O lingura ulei…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de la manastire pentru laptele auriu, remediul antic impotriva racelii, insomniei și problemelor pielii

13:45, 16.04.2024 -  Aceasta bautura minune, preparata cu ingrediente naturale, este recomandata nu doar pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, dar și pentru cei care iși doresc un somn liniștit sau o piele sanatoasa și stralucitoare. Preparatul este ușor de realizat acasa și poate fi folosit cu incredere…

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…


Ce parere ai despre aceasta stire?