Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sapte tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

Publicat:

Am gasit sapte vedete pline de stil care iti vor prezenta aceste tinute, de la la la pana la .

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un medicament anti-imbatranire da rezultate uimitoare la șoareci

23:30, 30.05.2024 - Un nou medicament anti-imbatranire, cu mai puține efecte secundare decat cele actuale, a avut rezultate uimitoare la șoareci. Nu doar ca lupta impotriva diabetului și aterosclerozei, dar reușește și sa prelungeasca durata de viața.

Barbat din Mehedinți, ucis de reptilele ținute in casa. Șerpii, ridicați de polițiști

15:40, 09.05.2024 - Șapte reptile, intre care 3 vipere și un piton, erau ținute in locuința de un barbat de 36 de ani, din Mehedinți, gasit mort in data de 1 mai. Șerpii au fost ridicați de agenții Poliției Animalelor, care au intrat in casa cu un biolog, cu jandarmi, cu rep

(P) Sfaturi și tehnici pentru  fotografii uimitoare, care raman pe viața

14:10, 09.04.2024 - Fotografiile care ne surprind in ipostaze inedite, in mișcare sau facand ceva sunt adesea cele care ne aduc in minte cele mai interesante momente petrecute intr-o vacanța sau la un eveniment. Aceste imagini dinamice dinamice reprezinta o modalitate captiv

Crima de la Padina. Frații Fabian raman in arest preventiv. Petrecere mare data de vrajitoarea Sidonia, in lipsa lor

11:25, 09.04.2024 - Cei trei frați din clanul Fabian, principalii suspecți in cazul uciderii lui Sorin Anghel (42 de ani), paznic la o societate din Targoviște, raman in arest inca 30 de zile. In acest timp, mama lor, celebra „vrajitoare“ Sidonia, iși vede de treaba.

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

Scandal la Spitalul Colțea din București! Managerul a organizat o petrecere in instituție. Cum se apara, in fața reacțiilor de revolta: ”Trebuie sa intelegem” / VIDEO

14:45, 17.03.2024 - Spitalul Colțea din București a ajuns in mijlocul unui scandal, dupa ce managerul a organizat o petrecere uriașa in instituție. A fost muzica greceasca și s-au dansat hore. Dar și urmarile au fost pe masura. Iata cum se apara managerul, in fața valului de reacții controversate!

Oscar 2024: „Oppenheimer”, cel mai premiat film

08:50, 11.03.2024 - „Oppenheimer",in regia lui Christopher Nolan, a obținut 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood, potrivit AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?