Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salamul 100% dietetic, inventat de studenți români

Publicat:

Un salam 100% dietetic, cu un continut scazut de grasime si o prajitura pentru cei cu intoleranta la gluten ar putea schimba piata alimentara din Romania. Studentii de la din Galati au reusit sa gaseasca retete potrivite. Cele doua produse vor intra intr-un concurs de idei originale pentru alimente.

 

Dupa doi ani de cercetare, in laboratorul Facultatii de Stiinta si din Galati a luat nastere un salam 100% dietetic, in care grasimea animala a fost inlocuita cu uleiuri vegetale.

, inginer tehnolog industrie alimentara: Preparatul

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu sunt case pentru tineri. Inca facem mișto de Dorel! Avem europarlamentare de forma

09:06, 28.05.2024 - Sunt și alegeri europarlamentare, nu doar locale. Normal, nimeni nu vorbește despre ele. Și, normal, efectul va fi ca europarlamentarele sunt o mascarada de democrație. Firesc, cand nu discutam nimic despre ce șanse ii așteapta pe tinerii europeni in urmatorii 4 ani.Romania e țara care o duce bine in…

Legendara promoție japoneza K-1 a sosit in Romania!

10:10, 16.04.2024 - In luna iunie, stadionul Oțelul din Galați va gazdui promotia official K-1 Fighting Network organizata in Romania sub insasi brandul K-1.Ieri, la București, intr-o conferința de presa, partenerii romani ai K-1 Japonia, dl. Cornel Mușat organizator de evenimente sportive profesioniste si totodata fost…

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?