Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a trezit din morţi înainte de a fi îngropat. Află povestea înduioşătoare a unui căţeluş din SUA

Publicat:

Povestea unui catelus din orasul Yelm, Washington, care s-a trezit la viata dupa ce a fost lovit, aparent mortal, de o masina, a induiosat inimile americanilor, in prag de sarbatori.

Scapat pentru cateva secunde de sub supravegherea stapanilor, micutul Terrier-Shih Tzu, pe nume Scamp, s-a strecurat din gradina casei si a sarit in mijlocul strazii, unde a fost imediat lovit de un autoturism, relateaza CNN.

Familia lui Scamp l-a gasit zacand pe sosea, plin de sange si fara respiratie.

Crezandu-l deja mort, acestia l-au invelit intr-o…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți in accidentul din Vaslui! Decizia neașteptata pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”

11:45, 21.05.2024 - Ionela și George se pregateau sa se casatoreasca, insa totul s-a sfarșit in urma accidentului din Vaslui, cand au intrat cu motocicletele intr-o mașina și au murit. Familia lor se pregatește acum de inmormantare. Iata unde va avea loc priveghiul și ce decizie neașteptata au luat apropiații lor.

Accident cumplit in Argeș, cu doi morți și doi raniți - Mașina in care se aflau a lovit un stalp si apoi s-a rasturnat / Foto

16:30, 02.05.2024 - Accident cumplit in Argeș, cu doi morți și doi raniți - Mașina in care se aflau a lovit un stalp si apoi s-a rasturnat / FotoDoua persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers pe un drum din judetul Arges, iar masina s-a…

Tornade devastatoare fac ravagii: 5 morți, printre care un bebeluș - VIDEO

10:40, 29.04.2024 - Cinci persoane, inclusiv un bebeluș de 4 luni, au fost ucise duminica de o serie de tornade care au lovit centrul Statelor Unite. Furtunile violente au maturat patru state, generand mai multe tornade, dintre care doua extrem de puternice au lovit statul Nebraska.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Cel mai puternic cutremur care a lovit Taiwanul in ultimii 25 de ani: cel puțin 4 morți. VIDEO

12:00, 03.04.2024 - Un seism cu magnitudinea 7,2 s-a produs astazi in Taiwan, cel mai puternic cutremur care a lovit aceasta insula asiatica in ultimii 25 de ani; patru persoane si-au pierdut viata, alte cateva zeci au fost ranite si o alerta de tsunami a fost emisa pentru sudul Japoniei si Filipine, ridicata insa ulterior.Guvernul…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

Dupa ce o femeie care suferise un AVC a murit in spital, familia s-a trezit cu o factura de 81.000 $ pentru ambulanța aeriana

14:25, 28.02.2024 - Dupa moartea mamei sale, o femeie din SUA s-a trezit cu o factura exorbitanta pentru ambulanța aeriana cu care aceasta a fost dusa la spital și a fost nevoita sa vanda casa familiei ca sa o plateasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?