Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a întors Gattuso! Primul meci de la paralizia suferită în septembrie la al 6-lea nerv cranian

Publicat:

Gattuso sprinteaza dupa minge in meciul de ieri cu PSG, dar are ochiul sting aproape inchis. FOTO: Guliver/GettyImages

Mijlocasul Milanului a jucat o repriza in amicalul cu Paris SG dupa ce la un moment dat a vrut sa renunte la fotbal


Ibrahimovici? Pato? Pastore? a fost cel mai aplaudat jucator al amicalului de lux Milan - PSG (1-0), disputat ieri la Dubai. Inclusiv parizienii l-au felicitat pe internationalul italian la revenirea pe teren, dupa mai multe luni de absenta.

Mai precis din 9 septembrie, de la debutul noului sezon in Serie A. Atunci,…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion Tarom s-a intors pe aeroportul din Paris dupa ce a lovit un stol de pasari

08:46, 25.05.2024 - Un zbor TAROM care circula pe ruta Paris – Bucuresti a avut probleme, vineri seara, dupa ce aeronava a lovit pasari la decolare si a revenit pe aeroportul Charles de Gaulle, potrivit BoardingPass.ro, site specializat in stiri din aviatie.

Roland Garros 2024: Sorana Cirstea, pe lista capilor de serie - Cand are loc tragerea la sorți a tablourilor principale

10:40, 20.05.2024 - Sorana Cirstea va fi cap de serie numarul 29 la Roland Garros 2024, sportiva noastra urmand sa intalneasca jucatoare mai slab clasate cel puțin in primele doua tururi ale Grand Slamului de la Paris. Tragerea la sorți a tablourilor principale va avea loc joi, 23 mai, de la ora 15:00 (ora Romaniei).

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi eliberat. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

10:05, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul in serie condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane este pe cale de a fi eliberat. 15 ani au muncit anchetatorii ca sa le gaseasca trupurile celor ucisi de criminalul din Arges. Dupa ce anchetatorii au muncit 15 ani au muncit ca sa le […]…

Prima declarație a Simonei Halep dupa revenirea in țara: O sa fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice

07:30, 07.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, a carei suspendare pentru doping a fost redusa de TAS de la 4 ani la 9 luni, a spus joi dimineata, la intoarcerea de la Dubai unde se antreneaza, ca va face totul pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

(foto) Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept: Partenera lui Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris

15:25, 06.03.2024 - Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept. Partenera lui Cristiano Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris 2024. Ținuta modelului celebru a avut și un autograf de la partenerul sau, scrie catine.ro .

Serie A: Lazio vs AC Milan - Derby incendiar pe Olimpico

10:55, 01.03.2024 - Lazio - Milan, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 1 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Șoc in Serie A: Proprietarii AC Milan hotarați sa construiasca un nou stadion

09:15, 01.03.2024 - Proprietarii fostei campioane europene de fotbal AC Milan sunt hotarați sa construiasca un nou stadion pentru a permite clubului sa concureze cu echipele de elita de pe continent, a declarat joi cel mai inalt executiv al rossonerilor. Atat AC Milan, cat și rivalii locali de la Inter au analizat posibilitatea…

Poli Iași – Dinamo, meci de ”șase puncte” in deschiderea etapei a 29-a

16:16, 29.02.2024 - Luna martie incepe in forța cu cinci partide extrem de interesante din Liga 1 și campionatele de top ale Europei. Poli Iași – Dinamo este meciul care deschide etapa a 29-a din Liga 1, un duel de ”șase puncte” intre doua contracandidate la evitarea retrogradarii. In Germania, Bayern alearga dupa liderul…


Ce parere ai despre aceasta stire?