Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a încurcat în declarații! Carmen Dan a scris că a fost abuzată sexual de Romică Părpălea

Publicat:

, a scris, din greșeala, in plangerea de la DIICOT ca a fost abuzata sexual de . Procurorii au cerut lamuriri fața de acest aspect și au chemat-o sa dea amanunte.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Directorul general al ASSMB, Oana Sivache, urmarita penal pentru luare de mita

13:30, 27.03.2024 - In acelasi dosar, sub control judiciar va fi cercetat si managerul Spitalului "Coltea", Bogdan Furtuna, fiind pus sub urmarire penala pentru dare de mita, au precizat sursele mentionate.Oana Sivache s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiata, dupa ce, pe 12 decembrie 2023, procurorii…

Carmen Dan, chemata la poliție sa dea declarații intr-un dosar privind acordarea ilegala a unor permise de conducere - SURSE

10:25, 06.03.2024 - Carmen Dan nu s-a prezentat la audieri, programate la ora 9:00, potrivit acelorași surse. Fostul ministru de Interne a fost chemat la audieri in calitate de martor, intr-un dosar legat de emiterea unor permise de conducere auto in baza unor documente falsificate.Știre in curs de actualizare.


Ce parere ai despre aceasta stire?