Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a făcut cu buletin românesc cu 250 de euro: Un tânăr s-a pornit cu actul în Germania, dar a fost prins de vameși

Publicat:

Un tanar de 21 de ani, pasagerul unei rutei ocazionale „Moldova - Germania” a fost prins de polițiștii de frontiera cu o carte de identitate romaneasca falsa. Cazul a avut loc astazi, 12 ianuarie in punctul de trecere al frontierei Leușeni, pe sensul de ieșire din .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

A „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand de sute de mii de lei: Barbatul va fi sancționat

10:15, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz de model „Mercedes-Benz Sprinter”, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova.

A pornit spre Germania fara a-și declara bogația: Un barbat, prins cu 16 lingouri de aur, la Aeroport

19:25, 07.04.2024 - Un cetațean strain in varsta de 68 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins la aeroport cu 16 lingouri de aur tainuite de controlul vamal. Bunurile au fost ridicate si sunt pasibile confiscarii, iar persoana documentata risca sa fie sancționare contravențional.

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

Frumusetea poate salva lumea, dar nu și pe șoferul prins cu aparate cosmetologice la granița

14:50, 20.02.2024 - Funcționarii postului vamal Leușeni au supus verificarilor un microbuz ce se deplasa din Germania, condus de un conațional in virsta de 39 ani. Șoferul, in declarația vamala completata, a indicat toate bunurile pe care le transporta, transmite Noi.md. In urma controlului fizic detaliat a unitații de…

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.


Ce parere ai despre aceasta stire?