Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a despărţit de iubit, dar nu renunţă la inel

Publicat:

Fosta vedeta din serialul “” nu vrea sa renunte sub nicio forma la inelul de logodna.

Liam a marturisit clar ca a terminat relatia de patru ani cu Miley, dar oficial ei inca locuiesc sub acelasi acoperis, in camere separate. Si artista in varsta de 20 de ani a recunoscut ca nu mai formeaza un cuplu cu Liam, potrivit unei prietene de-ale ei.

si s-au cunoscut in 2010 pe platourile de filmare ale filmului “

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Victoria Furtuna nu renunța și o așteapta pe Maia Sandu in judecata: „Doar ca judecatorul se pare ca nu are curajul sa fixeze data primei ședințe”

22:00, 28.05.2024 - Fosta procuroare, Victoria Furtuna, care a acționat-o pe Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu in judecata pentru „informații denigratoare, false și mincinoase”, susține ca judecatorul pe acest caz „nu are curajul” sa fixeze data ședinței chiar daca au trecut deja 30 de zile. „Eu totuși mizez pe…

Ce face Irina Tanase de cand s-a desparțit de Liviu Dragnea. Apariția la care fanii au ramas fara cuvinte

18:35, 30.04.2024 - Ce s-a ales de Irina Tanase, fosta lui Liviu Dragnea. Cum iși traiește viața tanara de cand nu mai este cu celebrul om politic. Aceasta s-a fotografiat intr-o ipostaza la care nimeni nu se aștepta și i-a surprins placut pe toți fanii ei. Irina Tanase a renascut fara Dragnea Irina Tanase, fosta lui Liviu…

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

La ce se uita de fapt musafirii cand vor sa știe cat de curata este casa gazdelor. „Așa ne-am desparțit eu și fosta logodnica dupa ce i-am vizitat parinții“

12:45, 07.04.2024 - Cum evalueaza oaspeții locuințele pe care le viziteaza? Unii iși fac, probabil, prima impresie in funcție de cum arata ferestrele, podelele și covoarele, in timp ce alții se uita la cat de ordonata este gazda.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

De ce nu vine Gabi Torje la meciurile naționalei: „E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta și voi v-ați desparțit”

18:20, 23.03.2024 - Mijlocașul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei naționale. Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocaș de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa susțina naționala Romaniei din tribune. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?