Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aruncat în Someş, părăsită de iubit în noaptea de Revelion VIDEO

Publicat:

Tragedia s-a petrecut dupa ce tanara s-a certat cu prietenul ei, care a parasit-o chiar in noaptea de Revelion, scrie Click.

Fata s-a aruncat in apa rece, in timp ce prietena ei suna la numarul unic de urgente 112. Noroc cu un politist din patrula de , care patrula in zona.

Barbatul s-a aruncat in apa rece ca gheata a Somesului, incercand sa o scoata pe tanara la mal. In scurt timp medicii, paramedicii, pompierii, dar si parintii fetei au ajuns la fata locului.

 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Șofer roman de TIR mort in Belgia dupa un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz

18:50, 12.05.2024 - Un șofer roman de TIR a murit in urma unui accident rutier neobișnuit, produs in Belgia, scrie presa locala. Intamplarea s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1.30 noaptea, in timp ce barbatul conducea pe drumul E42. O persoana sau mai multe au aruncat deodata un capac de canal…

Buzoianca de 42 de ani, mama unui bebeluș de trei luni, s-a aruncat de la etajul opt al blocului in care locuia

18:00, 09.05.2024 - Articolul Buzoianca de 42 de ani, mama unui bebeluș de trei luni, s-a aruncat de la etajul opt al blocului in care locuia se poate citi integral pe Stiri de Buzau . O tragedie de nedescris s-a produs, joi dimineața, in municipiul Buzau, cel mai probabil din cauza depresiei. Aceasta maladie pare ca a…

O tanara din Brașov, proaspata mamica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 5

09:15, 26.04.2024 - O tanara din Brașov, proaspata mamica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, dintr-un bloc din Brasov. O tanara de aproximativ 20 de ani, din Brasov, s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Ea s-ar fi aruncat de la o fereastra de pe casa scarii, si s-ar fi aruncat in gol, iar impactul…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Horoscop marți, 19 martie 2024. Ce zodii au noroc la bani și iubire

21:06, 18.03.2024 - Vremea schimbatoare afecteaza zodiile, iar acest lucru se vede din plin in horoscopul pentru marți, 19 martie 2024. Lorina, astrologul Click!, are toate detaliile despre ce se intampla in viața fiecarui nativ.

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

O soferita in varsta de 103 ani, Giuseppina Molinari, prinsa noaptea la volan cu permisul expirat, in nordul Italiei

22:45, 14.03.2024 - O italianca in varsta de 103 ani a fost prinsa conducand in toiul noptii, fara asigurare si cu un permis expirat, in timp ce ”se ducea la niste prieteni”, in apropiere de Ferrara (nord), anunta joi intr-un comunicat Carabinierii, relateaza AFP, potrivit news.ro Era ora 1.00 (2.00, ora Romaniei),…

Tragedia care a marcat-o pe Mioara Roman, in viața sa personala. Cu cine s-a iubit inainte de Petre Roman

12:25, 23.02.2024 - Mioara Roman a murit azi, la varsta de 83 de ani. Profesoara de limba și cultura araba, Mioara Roman a fost o prezența remarcabila in mass media, fiind ani bun șefa departamentului de limba araba de la Radio Romania Internațional.


Ce parere ai despre aceasta stire?