Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aflat adevărul despre moartea lui Toni Tecuceanu, fost membru la Cârcotaşi?

Publicat:

Familia lui , fostul component al echipei de la , a obtinut, astazi, raportul medico-legal, in care este precizata cauza reala a decesului artistului, au declararat pentru Libertatea surse apropiate familiei Tecuceanu. Rudele regretatului actor au castigat defintiv si irevocabil procesul intentat spitalului ”” si doctorului Adrian Streinu-Cercel, care a refuzat sa faca public dosarul medical al artistului despre care (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Adrian „Beleaua” Corduneanu, copleșit de dorul lui Costel Corduneanu. Cum vrea familia sa pastreze vie amintirea interlopului: „Daca nu avem sanatate degeaba...”

14:45, 22.04.2024 - Familia lui Costel Corduneanu iși revine cu greu, dupa ce interlopul a fost inmormantat vineri. Rudele vor sa ii pastreze vie amintirea și spun ca, deși nu le mai este alaturi fizic, in familia lor, liderul va ramane tot Costel Corduneanu.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

VIDEO | Cine a fost George Nicolescu: Val de mesaje dupa moartea artistului

18:55, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia "Eternitate", a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook. "S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. „Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati…

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Știrile Antena Stars. Ce mesaj a transmis mama lui Gabi Stangau, dupa moartea bunicii violonistului: „Te-ai dus și dumneata dupa nepotul tau” / VIDEO

18:00, 08.03.2024 - Tragediile se țin lanț pentru familia lui Gabi Stangau! Dupa ce regretatul artist s-a stins din viața luna trecuta, familia a primit inca o veste trista. Bunica artistului a parasit și ea aceasta lume, iar intreaga familie este in stare de șoc. Iata mesajul transmis de soția regretatului violonist!

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slabit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

10:45, 29.02.2024 - Rudele artistului spun ca acesta obișnuia sa ia pastile pentru slabit. Halucinant este și faptul ca artistul s-a simțit rau cu o zi inainte de a muri. Barbatul a ajuns la urgențe unde medicii au observat ca starea lui nu este una buna și i-au recomandat sa ramana cateva zile internat pentru ai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?