Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia vrea sa expluzeze 35 de diplomati americani ca raspuns la sanctiuni

Publicat:

Rusia a anuntat vineri ca intentioneaza sa expulzeze 35 de diplomati americani si sa interzica personalului diplomatic american sa utilizeze o casa de vacanta si un depozit din Moscova, ca raspuns la sanctiunile Washingtonului, informeaza agentiile de presa ruse citate de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atașatul militar britanic la Moscova a fost expulzat ca raspuns dupa o decizie similara luata de Londra

19:56, 16.05.2024 - Adrian Coghill tasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova a fost declarat, joi, ''persona non grata'' in Rusia, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters, AFP…

Moscova avertizeaza UE: Jurnalistii occidentali din Rusia vor simti un raspuns rapid, dur si dureros

23:41, 15.05.2024 - Rusia a avertizat miercuri Uniunea Europeana ca, in cazul in care blocul comunitar va impune restrictii presei ruse, jurnalistii occidentali din Rusia vor simti un raspuns rapid, dur si dureros din partea statului rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 779. China, acuzata de inalti oficiali americani ca sustine Rusia

15:10, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters. Cu toate acestea, Ambasada…

Maria Zaharova amenința SUA cu „represalii militare”: Folosirea sateliților SpaceX pentru spionaj ii transforma in „tinte legitime”

21:00, 20.03.2024 - Moscova a afirmat miercuri, 20 martie, prin vocea purtatoarei de cuvant a diplomației ruse, ca stie despre eforturile serviciilor secrete americane de a folosi operatori de sateliti comerciali precum SpaceX si a avertizat ca astfel de actiuni fac din satelitii lor tinte legitime, scrie Reuters.Agenția…

Zeci de rusi au mers la mormantul lui Navalnii pentru a arata cu cine ar fi vrut sa voteze la alegerile prezidențiale

18:15, 17.03.2024 - Zeci de rusi s-au adunat duminica la mormantul lui Aleksei Navalnii de la Moscova pentru a-l alege simbolic pe liderul defunct al opozitiei in ultima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, relateaza Reuters.

Putin: Ucraina saboteaza alegerile!

10:45, 17.03.2024 - In ultima zi a scrutinului prezidențial din Rusia, tensiunile cresc in contextul acuzațiilor Kremlinului la adresa Ucrainei. Nimeni nu se indoiește ca președintele Vladimir Putin va fi reconfirmat in funcție pentru inca șase ani. Observatorii relateaza ca Moscova a acuzat Ucraina de a fi a folosit atacuri…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.


Ce parere ai despre aceasta stire?