Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia susţine că britanicii sunt cei care au avariat gazoductele Nord Stream

Publicat:

Ministerul rus al apararii a afirmat sambata ca exploziile care au avariat in septembrie gazoductele 1 si 2 din au fost provocate de membri ai unei unitati a marinei militare britanice, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski

17:16, 04.05.2024 - Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe o lista a persoanelor cautate in Rusia. A fost deschisa o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters. Informatia apare fara alte detalii in baza de date…

Ministerul rus de Externe le prezice americanilor 'o umilinta ca in Vietnam și Afganistan' pe frontul din Ucraina

15:06, 21.04.2024 - Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

16:35, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Oficialii…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Nord Stream AG da in judecata companiile asiguratoare in legatura cu exploziile la gazoductele sale

09:16, 13.03.2024 - Nord Stream AG cere peste 400 milioane euro asiguratorilor sai in urma exploziilor survenite in 2022, care au distrus gazoductele din Marea Baltica destinate sa transporte gaz din Rusia spre Germania.


Ce parere ai despre aceasta stire?