Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia pledează pentru reduceri multilaterale ale arsenalelor nucleare din lume

Publicat:

Rusia nu este dispusa sa negocieze noi reduceri bilaterale nucleare cu ale Americii decat dupa ce si alte puteri nucleare se vor alatura procesului, a afirmat luni ministrul adjunct rus de externe .



'Nu putem negocia la nesfarsit cu ale Americii reducerea si limitarea , in timp ce alte tari isi consolideaza capacitatile nucleare si balistice', a declarat luni Riabkov pentru postul de radio , preluat de agentia de presa RIA Novosti. 'A face din dezarmarea nucleara un proces multilateral devine o prioritate',…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele G7 au hotarat: Adio, centrale pe carbune! Pana in 2040 nu trebuie sa mai fie funcționala niciuna

21:15, 29.04.2024 - Ministrii Energiei din tarile bogate din Grupul celor Sapte (G7) au ajuns luni la un acord pentru a-si inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035 cel tarziu, intr-un pas semnificativ catre tranzitia de la combustibilii fosili catre alte forme de energie, transmite Reuters.”Avem un acord…

Ministrii Energiei din G7 au convenit inchiderea centralelor pe carbune din tarile lor pana in 2035

19:55, 29.04.2024 - ”Avem un acord pentru a inceta utilizarea carbunelui in prima jumatate a anului 2030… este un acord istoric”, a declarat ministrul britanic pentru Securitate Energetica si Net Zero, Andrew Bowie, conform unui videoclip postat pe X. Surse diplomatice italiene au declarat ca reuniunea s-a incheiat un…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Topul bugetelor militare. Unde se afla Romania

19:10, 12.04.2024 - Topul bugetelor militare Bugetele militare globale au atins un maxim istoric de 2,2 trilioane de dolari, potrivit datelor publicate de Institutul Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI), al optulea an consecutiv de creștere. Și este vorba despre anul 2022, estimandu-se ca in anul 2023…

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arata ca nu a ințeles nimic”

11:45, 03.04.2024 - Mark Rutte e favorit pentru preluarea șefiei NATO, in timp ce Klaus Iohannis ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor din flancul estic”, scrie publicația franceza Le Figaro, intr-un articol dedicat reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO la Bruxelles,…

Franta vine cu noi propuneri menite sa aduca pacea in Gaza: 'Este un proiect ambițios. Va dura ceva timp'

02:40, 02.04.2024 - Franța a propus luni un proiect de rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU privind opțiuni pentru o eventuala monitorizare de catre ONU a unei incetari a focului in Fașia Gaza și propuneri pentru a ajuta Autoritatea Palestiniana sa iși asume responsabilitațile, scrie Rador Radio Romania. "Este…

Mark Rutte, despre Klaus Iohannis, contracandidatul sau la șefia NATO: „Un om minunat și un lider credibil pentru țara lui”

14:50, 21.03.2024 - Premierul olandez Mark Rutte l-a laudat pe președintele Klaus Iohannis, intrat oficial in competiție pentru funcția de secretar general al NATO, intr-o declarație de presa la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, citat de Digi24.Rutte a fost intrebat de o jurnalista din țara lui cum va fi sa…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

07:16, 05.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?