Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia, pe cale de a anunţa retragerea din Tratatul ''Cer Deschis'' (Kommersant)

Publicat:

Rusia isi va anunta in zilele urmatoare iesirea din Tratatul "", un pact care permite survolul reciproc al teritoriilor tarilor semnatare de catre avioane de observatie neinarmate, a relatat vineri cotidianul economic rus Kommersant, citand surse oficiale anonime, potrivit Reuters.

Rusia se va retrage efectiv din tratat peste sase luni, dupa ce va trimite notificari celorlalti membri ai pactului cu privire la decizia sa, cu exceptia cazului in care se va razgandi intre timp, precizeaza publicatia rusa.

SUA s-au retras oficial in noiembrie din acest tratat de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

10 morți dupa un accident aviatic foarte grav: doua elicoptere s-au ciocnit in timpul unui exercițiu

07:15, 23.04.2024 - Accident aviatic foarte grav in Malaezia. 10 oameni au murit pe loc dupa ce doua elicoptere s-au ciocnit in aer in timpul unui exercițiu. Elicopterele erau militare și se pregateau pentru o parada locala. Anunțul tragediei a fost facut chiar de oficialii din armata, anunța Reuters. Accident aviatic…

Rusia anunța ca isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

22:25, 19.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia anunța intreruperi temporare de internet afectand platforme social media

17:50, 27.02.2024 - Internauții ruși și Ministerul Digitalizarii au sesizat marți ca platforme de social media și servicii, printre care YouTube al Alphabet, Telegram și VKontakte, au suferit intreruperi temporare, relateaza Reuters.

Vladimir Putin anunța ca Rusia se apropie de dezvoltarea unor vaccinuri impotriva cancerului

21:20, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca "am ajuns foarte aproape…

Tensiuni diplomatice! Ambasadoarea Israelului la Moscova, convocata de Lavrov pentru declarațiile sale 'inacceptabile'

12:50, 05.02.2024 - Ministerul de Externe rus o va convoca pe ambasadoarea Israelului in Rusia, Simona Halperin, in legatura cu unele comentarii "inacceptabile" pe care le-a facut intr-un interviu acordat cotidianului Kommersant, relateaza luni agentia rusa oficiala de presa TASS, potrivit Reuters.Potrivit MAE rus,…


Ce parere ai despre aceasta stire?