Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia exclude orice coexistenţă cu actualul regim de la Kiev şi susţine că poate rezista NATO oricât va fi nevoie

Publicat:

Rusia nu poate coexista cu actualul regim ucrainean si va rezista aliantei militare a NATO cat timp va fi necesar pentru ca Moscova sa-si atinga obiectivele, a declarat marti un diplomat de rang inalt din cadrul Ministerului Afacerilor Externe rus, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, sustine un diplomat rus

11:26, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 779. China, acuzata de inalti oficiali americani ca sustine Rusia

15:10, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters. Cu toate acestea, Ambasada…

Iranul a avertizat Rusia asupra unei „operațiuni teroriste” inaintea masacrului de la sala de concerte din Moscova

14:10, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei "operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat trei surse, citate luni de Reuters, conform Agerpres.

Rusia trimite un jurnalist in arest preventiv pentru doua luni

19:15, 29.03.2024 - Un tribunal rus a plasat-o in arest preventiv pe jurnalista Antonina Favorskaia pentru doua luni, dupa ce a fost acuzata de participare la o organizație extremista, a anunțat serviciul judiciar din Moscova, potrivit Reuters. Favorskaya a fost reținuta la 27 martie și acuzata ca a participat la Fundația…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Nikolai Patrusev s-a intalnit la Havana cu actualul președinte al Cubei si cu Raul Castro. "Ne vizitati intr-un moment bun"

10:01, 27.02.2024 - Secretarul Consiliului Securitatii Rusiei, Nikolai Patrusev, s-a intalnit luni, la Havana, cu presedintele Cubei, Miguel Diaz-Canel, si cu fostul conducator cubanez Raul Castro cu care a discutat, intre altele, despre cooperarea bilaterala in domeniul securitatii, transmite agentia Interfax preluata…


Ce parere ai despre aceasta stire?