Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruby SE LAUDĂ cu NOUL IUBIT, GOL, pe INTERNET! Uite cât de bine arată! FOTO în articol!

Publicat:

Dupa ce a recunoscut oficial ca nu se mai iubește cu Oxi și ca in viața ei a intrat un alt barbat, Ruby nu se sfiește sa se afișeze cu el peste tot, ba chiar sa puna imagini cu el pe site-urile de socializare. In cea mai recenta imagine prietenul vedetei apare ... gol.

Ruby a recunoscut ca s-a desparțit de Oxi, ruptura avand loc cu multa vreme in urma. De atunci, cantareața a reușit chiar sa-și faca, intre timp, un nou iubit. Este vorba despre dansatorul ei, , alaturi de care apare in ipostaze incitante in videoclipul "Stinge lumina”.

Iar relația lor pare sa mearga…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Targu Jiu: Sute de elevi și profesori au participat la o conferința privind securitatea cibernetica

16:30, 17.05.2024 - Elevii din Targu Jiu au invațat de la experți cum sa nu devina victime ale fraudelor cibernetice. La Sala Sporturilor din Targu Jiu a avut loc o conferința organizata de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Directoratul Național de Securitate…

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Damian Draghici si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Cum se face „recuperarea” VIDEO

20:25, 23.04.2024 - Damian & Brothers si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”, un „complot pe note muzicale” care rezolva prin dans si voie buna cel mai fierbinte capitol al nuntilor romanesti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de catre nas sau mire, informeaza un comunicat al Hahaha Production.

Ciolacu apare alaturi de candidata Gabriela Firea și o lauda ca “știe administrație”

13:00, 23.04.2024 - Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o lauda pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. “Decizia ca PSD și PNL sa mearga cu propriii candidați la Primaria Capitalei a fost dificila, dar este soluția corecta pentru bucureștenii condamnați…

VIDEO Federația Romana de Fotbal a prezentat imnul echipei naționale pentru EURO 2024

10:40, 16.04.2024 - Federația Romana de Fotbal (FRF) a prezentat, marți, imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Acesta a fost intitulat „Visam Impreuna”. Piesa “Visam Impreuna”, lansata special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production, ii aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre…

SpaceX a lansat alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet ''Starlink''

19:55, 02.04.2024 - Compania spatiala privata americana SpaceX a lansat luni seara pe orbita Pamantului alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet din spatiu, denumita "Starlink", informeaza Xinhua.

Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet din cauza postului doar cu apa. Cum apare artistul pe internet

15:40, 21.02.2024 - Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet. S-a intamplat in secțiunea de comentarii a clipurilor in care povestea ce experimenteaza in timpul postului cu apa. Iata cum l-au tratat internauții pe Tiktok.


Ce parere ai despre aceasta stire?