Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea nu își mai ține iubitul ascuns de ochii curioșilor. Cum s-au afișat cei doi

Publicat:

și Dragoș traiesc de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste, insa aceștia și-au ținut relația secreta, o perioada. Acum, vedeta nu mai are nicio reținere și le arata tuturor cat este de fericita. Un moment intim intre cei doi a facut senzație in mediul virtual. Aflați in sala de sport, acolo unde […] Post-ul nu iși mai ține iubitul ascuns de ochii curioșilor. Cum s-au afișat cei doi apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dinicu este insarcinata! „Mai bine aflați de la mine”. Actrița și-a prezentat și iubitul. Cine este viitorul tatic / FOTO

11:50, 01.06.2024 - Anca Dinicu traiește momente unice de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data, veste pe care a impartașit-o cu fanii astazi, de Ziua Copilului. Actrița s-a afișat alaturi de iubit, fericiți de noua etapa din viața lor.

Anca Dinicu este insarcinata. Cine este iubitul actriței și cum a facut anunțul ca vor deveni parinți. „Mai bine sa aflați de la mine”

10:35, 01.06.2024 - Anca Dinicu, in varsta de 34 de ani, este insarcinata pentru prima oara și a facut anuntul astazi, de Ziua Copilului. Actrița din serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a publicat și o imagine cu iubitul ei și a marturisit ca ea și Georgian, barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste,…

De ce și-a ascuns Valerie Lungu relația la inceput! Cum a reacționat iubitul la aceasta situație / VIDEO

23:45, 25.05.2024 - Vlerie Lungu "da carțile pe fața". De ce și-a ascunt influencerița relația de ochii curioșilor, dar și cum a reacționat iubitul acesteia la hotararea luata de șatena. De ce i-a fost frica acesteia.

A surprins cu sarcina, dar acum vrea sa surprinda și cu nunta! Vloggerița de la noi, detalii despre pasul cel mare cu iubitul turc: ”Am ascuns vreo șase luni”

23:00, 24.05.2024 - Dupa ce in urma cu doi ani ne-a surprins pe toata lumea atunci cand a anunțat ca e insarcinata, iata ca acum vloggerița de la noi vrea sa ne surprinda și cu nunta. Reporterii Spynews.ro au stat de vorba cu ea și ne-a vorbit despre cum e sa fie mamica, cat de implicat e partenerul ei in creșterea micuței…

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Incident șocant in București! O femeie a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns / FOTO

11:51, 13.03.2024 - Un incident șocant a revoltat pe toata lumea. O femeie din București a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul și-a ieșit din minți și a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns. Incidnetul a ajuns și in atenția oamenilor legii, care au luat masuri in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?