Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Dobre, prezentă la ziua fiicei ei alături de Florin Salam? Nașul micuței a publicat o imagine emoționantă

Publicat:

A fost petrecere mare in familia lui ! Fiica lui cea mica, Ranya, a implinit un an, așa ca au pregatit o surpriza pentru micuța. Toți cei apropiați familiei lor au venit cu cadouri și au sarbatorit-o pe mezina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Roxana Dobre iese in evidența și cand merge la restaurant! Florin Salam se poate mandri cu partenera sa de viața / PAPARAZZI

23:05, 24.04.2024 - Florin Salam are toate motivele sa fie mandru de soția sa, Roxana Dobre. Partenera de viața a menlistului este o mama dedicata creșterii copiilor, este frumoasa și il susține pe acesta la fiecare pas. Iata ipostazele in care a fost surprinsa de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Sore, pregatiri intense pentru aniversare fiicei sale, Erin. Ce surpriza i-a facut artista micuței: ”Cand a trecut timpul?” / FOTO

17:25, 24.03.2024 - Sore este o mama implicata in creșterea și e ducarea fiicei sale. Ii este mereu alaturi micuței sale, iar acum, la implinirea varstei de 8 ani, i-a facut o petrecere speciala, unde au fost invitate și prietenele sale.

Oana Zavoranu, imagine emoționanta cu tatal decedat! Cum il alinta „Querida” pe tatal ei vitreg / FOTO

13:10, 07.03.2024 - Oana Zavoranu simte lipsa parinților, mai ales a tatalui sau vitreg de care a fost extrem de apropiata. De curand, "Querisa" a postat o fotografie emoționanta cu tatal decedat! Iata cum il alinta bruneta din showbiz-ul romanesc pe tatal ei vitreg!

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!


Ce parere ai despre aceasta stire?