Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii nu prea mai au dinți în gură. Numărul implanturilor dentare s-a triplat, în ultimii 5 ani

Publicat:

Romanii sunt europenii cu cei mai puțini dinți in gura. Romanii incep sa se alinizeze tendinței internaționale de inlocuire a dinților lipsa cu implanturi dentare, o soluție durabila, estetica și cu un grad mai mare de funcționalitate decat soluțiile clasice, așa cum sunt protezele dentare, arata un studiu*. In cadrul acestui studiu au fost analizați 18.000 de pacienți, barbați și femei, care locuiesc in mediul urban (in proporție de 90%), de-a lungul a doua perioade comparative de 5 ani, 2008-2012 și 2013-2017 (sfarșitul lunii iulie). Scopul studiului a fost acela de a masura impactul numeroaselor…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic, despre sanatatea orala in Romania

11:00, 11.04.2024 - Profesorul Mihai Juncar afirma ca, in ceea ce priveste sanatatea orala, Romania are de recuperat prin comparatie cu statele din vestul Europei. In schimb, prin comparatie cu alte zone, cum ar fi Africa sau unele parti ale Asiei, Romania se „poate lauda” din acest punct de vedere. „Daca ne comparam…

Procurorul general al Romaniei, despre drogurile sintetice: ”Este un fenomen care cunoaște o explozie. Sunt droguri care vin din zona Asia”

10:46, 21.03.2024 - Romania risca sa se transforme in țara de import masiv pentru droguri, avertizeaza procurorul general al Romaniei, Alex Florența, intr-un interviu pentru Digi24.Procurorul general al Romaniei a precizat ca in cazul canabisului se vede o evoluție a fenomenului semnificativa inclusiv in Romania. ”Nu mai…

Europa se incalzește de doua ori mai repede decat alte continente. Ce e de facut

14:00, 20.03.2024 - Comisia Europeana in Romania a anunțat, zilele trecute, ca Europa se incalzește de doua ori mai repede decat alte continente, lucru care inseamna ingrijorare in randul oficialilor europeni. Pe langa reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, autoritațile europene spun ca trebuie sa ne pregatim pentru…

Bulgaria deschide porțile Schengen pentru ruși: un atac la securitatea Europei

21:01, 17.03.2024 - Bulgaria a luat o decizie ingrijoratoare care amenința sa submineze principiile și valorile spațiului Schengen. De la 1 aprilie, statul european va incepe sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși, deschizand astfel calea pentru intrarea necontrolata a acestora in Europa. Aceasta mișcare brusca…

Dan Tanasa (AUR): ”Lovitura antiromaneasca: Parlamentul Europeaninterzice centralele de apartament pe gaze, lasand romanii la mila importurilor!”

02:30, 15.03.2024 - Parlamentul European da o grava lovitura romanilor și Romaniei prin directiva privindperformanța energetica a cladirilor, cea care nu face altceva decat sa duca la interzicerea pana in2040 a centralelor de apartament pe baza de gaze.Scopul real al directivei este acela ca iobagii din Romania nu vor…

Andrei Marga: Urmari ale prostocrației

12:50, 02.03.2024 - Evenimentele starnesc discuții, mai mult sau mai puțin informate, purtate cu mai mult sau mai puțin curaj civic. Dar abia diagnozele iau in seama realitatea ca intreg și permit sa i se spuna pe nume. Nici nu poți schimba in bine o situație daca nu o vezi lucid, cu ochii deschiși. Cand se constata neajunsuri,…

Elevii romani de clasa a opta au incredere mai mare in institutiile europene decat in cele nationale, arata un studiu realizat la nivel european

17:40, 22.02.2024 - Raportul european al studiului International Civic and Citizenship Education Study 2022, bazat pe date din 18 tari, inclusiv Romania, a fost publicat joi de Asociatia Internationala pentru Evaluarea Performantelor Educationale, iar concluziile privind Romania au fost publicate de Ministerul Educatiei.…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?