Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România va beneficia de peste 500 de milioane de euro pentru accesul la apă curată și asistență medicală

Publicat:

a aprobat astazi un pachet de investiții in valoare de peste 1,4 miliarde de euro din fonduri UE in 14 proiecte mari de infrastructura din 7 state membre. Statele beneficiare sunt: Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, Portugalia, Romania,Spania. Proiectele acopera mai multe domenii-cheie, cum ar fi mediul, sanatatea, transportul și energia, pentru o Europa mai inteligenta și cu emisii scazute de carbon. Acestea reprezinta o investiție masiva pentru a stimula economia, pentru a proteja mediul și pentru a imbunatați calitatea vieții cetațenilor și bunastarea sociala.17/03/2020 UE…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, a avut un profit net de 22,4 milioane lei in 2023

15:15, 30.04.2024 - Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, raporteaza, la nivel consolidat, o cifra de afaceri de 412,7 milioane de lei, o creștere de 11% fața de 2022, și EBITDA de 68,3 milioane de lei, un avans de 27%. Profitul net contabil s-a ridicat la 22,4 milioane de lei, o majorare cu 108% comparativ cu anul…

Viitorul dezvoltarii Romaniei prin fonduri europene. De la aderare, PIB-ul Romaniei s-a triplat

09:20, 16.04.2024 - In Uniunea Europeana a inceput o mare dezbatere europeana despre viitorul și reforma Politicii de coeziune și a fondurlor europene dupa anul 2027. Ca europarlamentar al Romaniei voi fi o aparatoare a unei Politici de Coeziune care sa ramana instrumentul investițional cel mai puternic finanțat din bugetul…

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

18:30, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

N-avem ce face cu gazele

10:05, 02.04.2024 - Fiind atat de cald și cu termia oprita, consumul de gaze a scazut dramatic pana la nici 30 de milioane de metri cubi zilnic. Este atat de scazut(in ianuarie erau și 60 de milioane de metri cubi) și pentru ca industria nu consuma pentru ca nu funcționeaza. Este vorba in special de mare industrie chimica,…

Agricultorii francezi si spanioli. UE, ultimatum!

20:16, 07.03.2024 - Circa 300 de agricultori francezi si spanioli au blocat joi cu tractoarele punctul rutier de taxare Biriatou la frontiera dintre Franta si Spania, unde au transmis un „ultimatum” catre UE si institutiile comunitare, in special Comisia Europeana, cerand de la 1 iunie scutirea completa de taxe a combustibilului…

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?