Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România poate pierde putere în favoarea Rusiei și altor state, dacă nu participă la majorarea de capital a IIB. Poate un EXIT ar fi mai recomandabil

Publicat:

România poate pierde din putere în cadrul Bancii Internaționale de Investiții (IIB) daca nu participa la majorarea de capital. Cine are de câștigat? Rusia și alte state care au fost de acord și au acceptat sa cotizeze la majorarea de capital. Ar trebui luata o decizie ferma, pentru ca altfel are de pierdut România. Daca tot nu este de acord cu majorarea de capital, premierul Florin Cîțu ar trebui sa ia o decizie ferma și sa faca exit. S-a tot vehiculat ca este banca Rusiei. E în proporție de 45%, doar. A urcat puțin pentru ca a participat de la început…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, a avut un profit net de 22,4 milioane lei in 2023

15:15, 30.04.2024 - Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, raporteaza, la nivel consolidat, o cifra de afaceri de 412,7 milioane de lei, o creștere de 11% fața de 2022, și EBITDA de 68,3 milioane de lei, un avans de 27%. Profitul net contabil s-a ridicat la 22,4 milioane de lei, o majorare cu 108% comparativ cu anul…

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Rusia susține ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

14:05, 02.04.2024 - Serviciul de informații al Rusiei, FSB, susține ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinație Moscova și care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de…

Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%, daca mai apuca și au cui

17:36, 18.02.2024 - Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%, daca mai apuca și au cui Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%, daca mai apuca și au cui Exista raul razboiului, si e evident ca exista,…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

10:41, 18.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?