Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, fără medalie la gimnastica masculină de la Europenele din Sofia

Publicat:

a ocupat locul patru, iar s-a clasat pe a sasea pozitie. Cel dintai a ratat „bronzul“, dupa ce a fost depasit la finalul competitiei de olandezul , argintul a fost adjudecat de rusul , iar aurul a fost cucerit de ucraineanul .

Romania a ratat, astfel, ultima sansa de o medalie masculina, dupa ce sambata s-a clasat abia pe locul sapte, in finala pe echipe. Juniorii nu au reusit sa se califice in ultimul act al competitiei, oprindu-se in calificari pe locul 19. In schimb, in urma cu o saptamana, lotul feminin…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Premiera pentru Romania la Europene! Medalie de aur in proba de dublu vasle masculin

15:25, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.Romanii au fost cronometrati cu timpul de 06 min 44 sec 55/100, fiind urmati la distanta…

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Amalia Tugui si-a asigurat o medalie la Europenele de tineret de la Porec

22:20, 09.04.2024 - Pugilista romana Amalia Tugui si-a asigurat o medalie prin calificarea in semifinalele cat. 66 kg, marti, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia), dupa ce a invins-o pe azera Emili Rzaeva, prin KO tehnic in repriza a treia.

Judo / Alexia Usurelu a urcat pe podium la Cupa Europeana din Slovacia

10:20, 25.03.2024 - Cupa Europeana de cadeti la judo tocmai s-a incheiat la finalul de weekend, iar clubul CSU Craiova are toate motivele de bucurie. La competitia desfasurata in Slovacia, Alexia Usurelu, sportiva pregatita de Mihai Voinea, a urcat pe podium, obtinand medalia de bronz la cat. 70 kg. Reusita Alexiei este…

Simona Amanar: Toata lumea vrea o medalie olimpica la gimnastica, avem sanse

14:36, 08.03.2024 - Fosta campioana olimpica Simona Amanar a afirmat, vineri, ca este increzatoare ca Romania va putea obtine o medalie la gimnastica artistica la Jocurile Olimpice de la Paris, prin Sabrina Voinea, medaliata cu aur la Europenele din 2022 si la Cupa Mondiala din 2023, potrivit Agerpres. "Toata lumea…


Ce parere ai despre aceasta stire?