Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România a făcut mai multe transplanturi în pandemia COVID-19, deși, în Franța, numărul transplanturilor a scăzut cu 90%. Cum se explică?

Publicat:

Efectele pandemiei pericliteaza și viața pacienților care n-au avut niciodata contact cu coronavirusul, fie din cauza prabușirii sistemelor locale de asistența medicala, fie din cauza intreruperii procedurilor.Franța și Statele Unite, doua dintre țarile cele mai afectate de pandemie, se confrunta cu scaderi dramatice atat in ​​recoltarea organelor, cat și in transplanturi.Conform unei analize publicate recent de cercetatorii de la Școala de Medicina a Universitații din Pennsylvania, centrele de transplant din ambele țari au efectuat mult mai puține transplanturi de la donatorii decedați la inceputul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Eroii nevazuți ai Romaniei. Profesorii pensionari din Iași care mediteaza gratuit copiii fara posibilitați

07:15, 06.04.2024 - In calitate de scriitor și jurnalist umblu mult prin țara: cel puțin doua luni pe an fac la picior diverse județe, orașele, sate. E un sentiment puternic ca noi nu ne cunoaștem țara in care traim. Ca de multe ori traim in bule mici, inchise și ca deseori tragem concluzii pe baza unor informații insuficiente,…

DRUMUL LUI CONSTANTIN, de Sorin Tranca – subiect al emisiunii Dialog intercultural din 29 MARTIE 2024, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:31, 28.03.2024 - La Iași, in Sala „George Emil Palade” din incinta Universitații de Medicina și Farmacie „Gr. T. Popa”, nu demult, am asistat la o conferința și lansare de carte susținute de catre Sorin Tranca. Manifestarea s-a desfașurat sub titulatura Evadarea lui Brancuși din Romania: o reconstituire. SORIN TRANCA…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

09:10, 17.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…

Paraschiv: Rujeola este mult mai contagioasa decit COVID-19

08:15, 06.02.2024 - In Republica Moldova persista un risc sporit de creștere a numarului cazurilor de rujeola. O spune secretarul de stat al Ministerului Sanatații, Angela Paraschiv, potrivit careia rata de vaccinare impotriva rujeolei a scazut fața de perioada de pina la pandemia de COVID-19. Potrivit secretarului de…

Profesorul Leonard Azamfirei, un nou mandat de rector al UMFST Targu Mureș

08:35, 05.02.2024 - UMFST din Targu Mureș este singura universitate importanta din Romania in care comunitatea universitara a optat ca rectorul sa fie desemnat prin concurs și nu prin alegeri, iar Leonard Azamfirei a fost singurul candidat.   Profesorul Leonard Azamfirei a caștigat cel de-al patrulea mandat de rector al…


Ce parere ai despre aceasta stire?