Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE. Pal, Garanti Bank: Sa nu ne bucuram, s-ar putea sa avem si cea mai mare scadere din Europa. Efstathious: Pentru unele industrii va deveni urmatoarea Polonie

Publicat:

Economia romaneasca va creste cu aproximativ 4% in acest an, insa aceasta crestere trebuie sa fie sustenabila, iar politica fiscala anti-ciclica. Sa nu ne bucuram ca avem cea mai mare crestere din Europa, pentru ca s-ar putea sa avem si cea mai mare scadere din Europa, a declarat, miercuri, economistul sef al , .

"Cresterea este clara, iar in aceasta crestere creditarea are rol de catalizator. Finantarea este accelerator, dar nu scop in sine. Trebuie sa fim atenti unde si cum se finanteaza. Vedem in prezent consecintele cresterii peste masura din perioada dinaintea…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, a avut un profit net de 22,4 milioane lei in 2023

15:15, 30.04.2024 - Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, raporteaza, la nivel consolidat, o cifra de afaceri de 412,7 milioane de lei, o creștere de 11% fața de 2022, și EBITDA de 68,3 milioane de lei, un avans de 27%. Profitul net contabil s-a ridicat la 22,4 milioane de lei, o majorare cu 108% comparativ cu anul…

Investigație europeana cu ramificații si in Romania

20:50, 09.04.2024 - Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat marti ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt destinate pentru o serie de parcuri eoliene construite in Europa, inclusiv in Romania, transmite Reuters.…

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

07:20, 07.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Rujeola: Copiii mici nevaccinați si femeile insarcinate nevaccinate au cel mai mare risc de complicatii severe

18:40, 01.04.2024 - In legatura cu rujeola, copiii mici nevaccinati si femeile insarcinate nevaccinate prezinta cel mai mare risc de complicatii severe, deoarece aceasta boala reușește sa slabeasca sistemul imunitar, avertizeaza Institutul Național de Sanatate Publica (INSP). Specialiștii INSP reamintește ca rujeola este…

Burduja lauda Romania, de la Bruxelles: In sectorul nuclear, țara noastra este respectata pentru tradiția de excelența de la Cernavoda și in cercetarea de varf

13:15, 21.03.2024 - "Incepe Summitul Energiei Nucleare la Bruxelles, cel mai important eveniment global la nivel inalt pentru sectorul nuclear. Este prima ediție și o zi istorica, in care șefi de state din intreaga lume se reunesc pentru a transmite un mesaj clar: lumea are nevoie de energie nucleara — energie sigura,…

ASA CONS Turda a investit peste 1 milion de euro in panouri fotovoltaice și creșterea…

07:40, 06.03.2024 - Societatea turdeana ASA Cons a investit peste 1 milion de euro in creșterea capacitatii de depozitare și in instalarea unor panouri fotovoltaice. Acest program de investiții a prevazut cresterea cu 30% a capacitatii de depozitare pentru produsele finite si instalarea unei baterii de panouri fotovoltaice…

Romania are mai puține mașini pe mia de locuitori decat Bulgaria și Ungaria. Ce stat bate recordul

12:00, 22.02.2024 - O statistica privind numarul de mașini pe mia de locuitori, bazata pe datele Organizației Internaționale a Producatorilor de Autovehicule, plaseaza Romania spre coada clasamentului din Europa.

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?