Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roiurile de drone ar putea deveni arme mai periculoase decât cele clasice

Publicat:

Dronele devin tot mai performante și pot fi folosite in tot mai multe domenii. Un proiect recent prezinta un roi de drone care se coreleaza perfect in mișcare. Ar putea fi folosite inclusiv in razboi. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Produse de curatenie pe care sa nu le amesteci niciodata

11:56, 12.04.2024 - Atunci cand sunt puși in situația de a face curațenie mulți oameni sunt tentați sa combine diverse produse de curațare in speranța ca, in acest fel, petele și urmele dificile de murdarie vor disparea mai ușor. Deși, aparent, aceasta ar putea fi o soluție eficienta, totuși, inainte de a incepe sa te…

InfoCons: Alimentele  pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase

06:11, 08.04.2024 - Alimentele sunt esențiale pentru supraviețuirea noastra, dar pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase. Iata o analiza a celor mai amenințatoare bacterii care pot fi prezente in alimente și care pot cauza boli grave. 1. Salmonella: Salmonella este una dintre…

Dronele ieftine folosite masiv de Ucraina nu pot inclina balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții

22:50, 18.03.2024 - Ucraina se bazeaza pe utilizarea masiva a dronelor pentru a compensa deficitul obuzelor de artilerie și a submina capacitațile militare rusești, totuși e puțin probabil ca acestea sa incline balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții, relateaza AFP.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media

09:21, 11.03.2024 - Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media. Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate, atrage atenția una dintre cele mai cunoscute organizații non-guvernamentale la nivel global.

Dronele agricole „Baba Yaga”, folosite de ucraineni pentru a controla atacuri cu drone kamikaze asupra rușilor

10:15, 02.03.2024 - Ucraina opereaza de ceva timp octocoptere agricole mari pe post de bombardiere, dar acum acestea sunt folosite ca stații zburatoare de retransmisie a semnalului radio pentru a controla dronele ucigașe.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 


Ce parere ai despre aceasta stire?