Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Uzună, profesor şi expert în relaţii economice internaţionale: „Am avut doi ani sabatici academici“

Publicat:

(36 de ani) a povestit pentru ”Adevarul” cum si-a luat „doi ani sabatici academici“, dupa ce intrase deja in sfera diplomatiei romanesti, pentru a se specializa in relatii economice internationale cu profesori din SUA si .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine ii poate opri pe populiști sa faca jocurile la Bruxelles. Expert: „Ursula von der Leyen vrea alianța cu «fascista» Meloni”

08:05, 11.06.2024 - Partidele radicale de dreapta au obținut rezultate mari la europarlamentare, ceea ce ridica semne de intrebare privind viitoarea politica a UE. Expert in comportamentul politic și electoral, cercetator la Universitatea Aarhus, Costin Ciobanu explica, pentru „Adevarul”, detaliile luptelor din culise.

De unde poate obține Romania un munte de bani in loc sa creasca taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”

16:25, 29.05.2024 - Romania nu reușește sa-și țina in frau cheltuielile, iar deficitul crește de la o luna la alta spre cote amețitoare. Analistul economic Adrian Negrescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, cum ar putea fi rezolvata problema, fara sa mai fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

MApN:Intrevedere Romania-Franta la nivel politico-militar

09:16, 27.05.2024 - Intrevedere Romania Franta la nivel politico militar Secretarul de stat pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale, Simona Cojocaru, a avut joi, 23 mai, o intrevedere cu directorul general pentru relatii internationale si strategice din cadrul Ministerului Apararii francez, Alice…

Intrevedere oficiala Romania-Franta la nivel politico-militar, in cadrul Black Sea and Balkans Security Forum. Vezi ce s-a dicutat

16:55, 24.05.2024 - Secretarul de stat pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale, Simona Cojocaru, a avut joi, 23 mai, o intrevedere cu directorul general pentru relatii internationale si strategice din cadrul Ministerului Apararii francez, Alice Rufo, in marja Black Sea and Balkans Security Forum.Conform…

Ce șanse are Iohannis la șefia NATO. Expert de la Oxford: „De fapt, alta e miza cea mare pentru Romania” EXCLUSIV

14:50, 24.04.2024 - Politologul Corneliu Bjola, profesor de diplomație la Universitatea Oxford și director al Oxford Digital Diplomacy Research Group, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga șef la NATO, dar și cine ar fi persoana cea mai potrivita pentru Romania

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: „O simpla greșeala poate fi profeția ce se implinește”

23:06, 15.04.2024 - Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima acțiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cine caștiga și cine are de pierdut, dar și unde se situeaza Romania și cum ar putea evolua lucrurile.

Conflictul Iran-Israel. Cat de probabil e un nou razboi mondial. Expert roman: „Important de ințeles asta” EXCLUSIV

22:45, 14.04.2024 - Hari Bucur Marcu, cunoscut expert in managementul crizelor, compara, intr-un interviu pentru „Adevarul”, conflictul iraniano-israelian cu razboiul din Ucraina și explica unde poate duce primul.


Ce parere ai despre aceasta stire?