Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ripensia a întors rezultatul în Teleorman, dar nu a putut păstra toate punctele. Remiză spectaculoasă cu Turris

Publicat:

s-a ales doar cu un punct de pe terenul lui in primul joc al rundei 15 din Liga 2. In scadere de turatie, fostul lider a condus cu 2-0, dar ros-galbenii au revenit pe tabela si au condus cu 3-2, doua dintre reusitele banatenilor fiind opera golgheterului . S-a […] a intors rezultatul in Teleorman, dar nu a putut pastra toate punctele. Remiza spectaculoasa cu Turris a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petronel, romanul mort in explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stapani lacrimile / FOTO

16:30, 19.04.2024 - Clipe grele pentru familia lui Petronel, romanul mort in explozia din Italia. Barbatul a fost condus pe ultimul drum de apropiați, de soția lui și gemenii pe care ii au impreuna. AU aparut și imagini de la momentul in care Petronel este inmormantat.

Achiziție spectaculoasa a partidului condus de Cristian Popescu Piedone

19:00, 14.04.2024 - Ioan Fat și Organizația ALDE Dej au trecut la Partidul Umanist Social Liberal Cluj. Consilierul municipal din Dej, Ioan Fat, alaturi de Organizația ALDE Dej, pe care a condus-o timp de șapte ani, a luat decizia de a se alatura Partidului Umanist Social Liberal Cluj și va fi candidatul acestuia pentru…

Premier League: Remiza spectaculoasa intre Manchester United și Liverpool

19:36, 07.04.2024 - Derbiul etapei cu numarul 32 din Premier League intre Manchester United și Liverpool s-a terminat cu scorul de 2-2, dupa un meci cu multe faze de poarta. Formația Jurgen Klopp rateaza revenirea pe primul loc al clasamentului.

VIDEO Dramatism total in Chelsea - Manchester United / Au intors rezultatul dupa minutul 90+9

09:00, 05.04.2024 - Chelsea și Manchester United au produs spectacol joi seara intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 31 din Premier League. Elevii lui Mauricio Pochettino au caștigat jocul, scor 4-3, asta deși in minutul 90+9 erau conduși.

Danuț Cristescu, senator PSD: “Guvernul condus de Marcel Ciolacu continua plafonarea prețurilor la energie!”

11:55, 11.03.2024 - Politic Danuț Cristescu, senator PSD: “Guvernul condus de Marcel Ciolacu continua plafonarea prețurilor la energie!” martie 11, 2024 11:54 In ședința de Guvern de saptamana trecuta (joi), Guvernul Romaniei a decis prelungirea mecanismului de plafonare a prețurilor la energie și gaze. Potrivit premierului…

Nicolae Ciuca, despre cazul Rosia Montana: "S-a putut ajunge la soluționarea favorabila si prin munca ministerului de condus de Marcel Boloș"

08:35, 09.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a comentat verdictul in procesul Rosia Montana, referindu-se la faptul ca, dupa noua ani de procese, Romania obtine o decizie definitiva si prin munca Ministerului de Finante.

Oamenii de baza de la Dinamo s-au intors de la vraci. Cand ar putea juca

15:36, 27.02.2024 - Dennis Politic (23 de ani) și Costin Amzar (20) au revenit in Romania dupa vizita la „vraciul” Marijana Kovacevic, dar nu vor putea juca in aceasta seara contra lui Hermannstadt. Sunt șanse bune ca fundașul stanga sa apara in proxima etapa de campionat. In ultimul meci acasa, Dinamo a obținut o victorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?