Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018: Fiica cea mică a lui Emil Boc a intrat la Facultatea de Medicină Dentară. Vezi ce nota a luat

Publicat:

Potrivit rezultatelor examenului de admitere postate, miercuri, pe site-ul UMF Cluj-Napoca, a obtinut nota 8,49, la testul grila cu 50 de intrebari din biologie si chimie si s-a clasat pe locul 9 la buget, scrie Mediafax.

Examenul a inceput dupa ora 10 si a durat doua ore.

de a UMF Cluj-Napoca au fost scoase la concursul de admitere pentru anul universitar 2018 - 2019 un numar de 79 de locuri la buget, pentru care s-au inscris 226 de candidati. Concurenta a fost de 2,8 pe un loc.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la primaria Cluj-Napoca: „Vreau o administrație deschisa și transparenta”

16:55, 27.04.2024 - Pretendenta la fotoliul de edil al lui Emil Boc susține ca iși dorește ca banii europeni sa fie cheltuiți „cu cap”, iar Centura Metropolitana trebuie sa fie prioritatea zero pentru administrația orașului.

Clujul nu este un oraș care sa stea cu mana intinsa la București! Avem cel mai mare buget, dar nu s-a construit nimic in 35 de ani - Vasile Dancu

10:35, 20.04.2024 - ”Ca ministru al Apararii am dat un teren pentru opera. Sunt curios daca mai prind eu pe timpul vieții mele, daca se construiește”Vasile Dancu, candidat la pentru un loc de europarlamentar in Parlamentul European din partea PSD, susține ca, in ultimii 35 de ani,  in Cluj-Napoca nu a fost construit…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Reacția oficiala a celor de la Petrolul, dupa acuzațiile de blat facute de Emil Boc

12:30, 09.03.2024 - Petrolul Ploiești a emis un comunicat oficial prin care i-a raspuns lui Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, dupa ce acesta i-a acuzat pe „lupi” ca nu și-ar fi aparat corect șansele in meciul cu Sepsi, scor 1-2, in runda #30 din Superliga. U Cluj a fost eliminata din play-off intr-un mod dramatic. Clujenii…

O noua metodolgie de admitere la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca

09:50, 05.02.2024 - Cu mai puțin șase luni inainte de examen, conducerea universitații a decis ca la Facultațile de Medicina și Medicina Dentara, punctajul obținut la Biologie sa nu mai fie egal cu cel de la Chimie, in ponderea mediei de admitere.   Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca…


Ce parere ai despre aceasta stire?