Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVOLTĂTOR! Pianist olimpic, somat de FISC să plătească 13 lei impozit pentru câștigul de la primul concert

Publicat:

Un elev de 12 ani, olimpic la pian, a fost somat de ANAF sa plateasca 13 lei impozit de pe urma câștigului obținut de la primul sau concert.

este elev în clasa a VI-a la Colegiul de Arta &"&" din Iasi. El a primit acasa o somatie de la ANAF pentru plata unui impozit de 13 de lei, în urma concertului sau de debut, sustinut anul trecut, pe scena Filarmonicii din Iasi.

Câștigul elevului a fost de 400 de lei.

, mama copilului, sustine ca modul în care a acționat ANAF este &"penibil&". &"Cum sustine statul performanta…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, a povestit in lacrimi cum a cazut victima a abuzului online: „Am primit o mulțime de mesaje oribile”

22:51, 08.05.2024 - Eliud Kipchoge (39 de ani), campion olimpic la Rio și Tokyo, a spus intr-un interviu pentru BBC, care a avut loc in in locuința sa din Eldoret, ca s-a temut pentru viața familiei sale in timpul unei campanii de abuzuri online care l-a asociat in mod eronat cu moartea colegului sau kenyan Kelvin Kiptum.…

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

09:30, 02.05.2024 - Noul ministru de Externe al Letoniei, Baiba Braze, a declarat intr-un interviu pentru European Pravda ca Ucraina a primit arme occidentale de la unii parteneri cu permisiunea de a lovi teritoriul rus. 

Donald Trump susține ca SUA nu vor fi ajutate de aliați in cazul unui atac: „NATO nu va fi alaturi de noi. Niște delincvenți. Vreau sa plateasca”

08:45, 01.05.2024 - Fostul președinte american Donald Trump continua razboiul personal cu NATO și spune ca majoritatea țarilor din alianța sunt „delincvente”. Candidat la alegerile prezidențiale din acest an din Statele Unite, Trump susține ca daca SUA ar fi atacate, NATO n-ar apara-o, afirmație facuta intr-un amplu interviu…

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Huligan condamnat sa plateasca 11.000 de euro pentru ca a distrus toalete publice. Ce alte pedepse a mai primit VIDEO

15:16, 13.03.2024 - Un adolescent din Oradea, acuzat ca, impreuna cu alti trei copii, a vandalizat doua toalete publice, va fi supravegheat timp de patru luni de catre consilierii de probatiune și a fost obligat sa urmeze un curs de formare profesionala si sa plateasca reparatiile toaletelor, in suma de 11.000 euro.

Spital din Romania obligat sa plateasca daune morale unei familii care a primit corpul neinsuflețit al altei persoane

09:20, 25.02.2024 - Un spital din Romania a fost obligat de instanta sa plateasca daune morale, dupa ce o familie a descoperit ca au ingropat persoana greșita. Citește și: Agenta care l-a scos la pensie mai tarziu pe comisarul Bucur a fost doar atentionata S-a intamplat in 2020 cand sotia si cei doi copii ai unui barbat…

Mama lui Navalnii a ajuns la inchisoarea din Siberia dar trupul lui este de negasit. Morga susține ca nu l-a primit

14:36, 17.02.2024 - Trupul neinsuflețit al opozantului rus Alexey Navalny ar trebui sa fie predat familiei sale „imediat”, a declarat sambata purtatoarea sa de cuvant, Kira Yarmiș, adaugand ca mama sa a fost notificata oficial de moartea sa. Liudmila Navalnaia a sosit sambata la inchisoarea din regiunea arctica unde fiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?