Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVISTA PRESEI. Zece lucruri mai puțin cunoscute depre Castelul Corvinilor

Publicat:

Din ziarele de vineri, aflam care sunt cele zece lucruri, mai puțin cunoscute, despre , cum s-au bucurat copiii nevazatori de la Centrul Neghinița de un film, care sunt facilitațile Lafarge în România, dar și cum și-a salvat Chipciu, pe ultima suta, echipa în meciul cu Petrolul.

ne prezinta zece lucruri mai putin cunoscute despre , din Hunedoara. Monumentul are o istorie de peste sase secole, iar în prezent este unul dintre cele mai vizitate monumente din România. Toptuși, puțini…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața in comuna cea mai mica din Romania. Satele pustii din Batrana vor avea piste de biciclete VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Oamenii din comuna Batrana din Hunedoara, cea mai mica din Romania ca numar de locuitori, nu vor avea nicio surpriza la alegerile din 9 iunie 2024, pentru funcția de primar al comunei aflata in Ținutul Padurenilor din Hunedoara.

Experiențe copleșitoare ale strainilor in Romania. „Am simțit dacii cantand și dansand in cercuri” VIDEO

09:25, 09.05.2024 - Goana dupa senzațional și cautarea unor experiențe intense aduc numeroși turiști in Hunedoara, unde Castelul Corvinilor și Sarmizegetusa Regia le ofera oaspeților lor șansa de a trai astfel de momente.

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

TOP salarii pe județe. Cele mai mari și cele mai mici salarii medii din Romania. Pe ce loc se afla Alba. HARTA

21:05, 18.04.2024 - TOP salarii pe județe. Cele mai mari și cele mai mici salarii medii din Romania. Pe ce loc se afla Alba. HARTA TOP salarii pe județe: București, Cluj și Timiș sunt zonele cu cele mai mari salarii medii din țara, conform statisticilor oficiale. Alba se afla aproape de jumatatea clasamentului, cu o medie…

Cu Mocanița prin Romania. Cate trenuri cu ecartament ingust mai sunt funcționale VIDEO

07:05, 16.03.2024 - Mocanița, trenul cu ecartament ingust care circula prin munți, este considerata una dintre cele mai atractive experiențe turistice din Romania. Sunt cel puțin șapte astfel de trenuri in țara, cel mai cunoscut fiind cel din Maramureș. Mai exista in Mureș, Alba, Bistrița, Covasna și Hunedoara.

5 lucruri la care sa fim atenți atunci cand ne alegem spitalul in strainatate

10:25, 05.03.2024 - Deși nu exista statistici oficiale pe acest subiect, Romania este, cu siguranța, una dintre țarile fruntașe la turism medical: descurajați de starea aproape neschimbata a sistemului sanitar, mulți romani aleg sa fie pacienți intr-o țara straina.

FOTO – Gabi Balint și Bogdan Stelea, invitați speciali ieri seara, la Happy Cinema, Bistrița. Povestea generației de aur din fotbalul romanesc: Victorie, bani, faima, eșec

09:05, 03.03.2024 - La Happy Cinema Bistrița a avut loc ieri seara premiera filmului „Hai, Romania! Povestea Generației de Aur”. Au participat, alaturi de spectatori, inclusiv legendarii Gabi Balint și Bogdan Stelea. Acesta din urma a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, ce considera ca ar fi necesar pentru ca fotbaliștii…

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?