Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reuniune a Clubului Helion, vineri, 12 ianuarie 2018

Publicat:

Vineri, 12 ianuarie, incepand cu ora 17:00 va avea loc o noua reuniune a clubului de literatura science-fiction și fantasy HELION. Program: Prezentarea calendarului de activitați pentru anul 2018; Citește proza . incepe la ora 17:00 in sala Orizont a , filiala Timișoara (Piața Sf. Gheorghe nr. 3, et. I).

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este joi….intalnire cu cetațenii pentru prezentarea unui program eșuat! Vinovat:Primarul „stalpișor” Radu Mihaiu

23:25, 11.04.2024 - In incercarea disperata de a mai caștiga cațiva adepți pentru alegerile locale din data de 09 iunie 2024, primarul „stalpișor” Radu Mihaiu iși organizeaza intalniri cu cetațenii sectorului 2. De aceasta data in parcul Cinema Floreasca, unde oamenii extrem de nemulțumiți, de cum l-au vazut, fiindca pana…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Moda la superlativ la Timișoara, cu colecția „Drippin Love”, de Laura Chirița: „Prezentarea de acasa a adus emoții mult mai mari decat prezentarea de la New York

15:40, 25.03.2024 - Emblematica colecție „Drippin’ Love” aparținand designerului vestimentar timișorean Laura Chirița a fost prezentata la Timișoara la sfarșitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment desfașurat in spațiul CronicLove Productions situat in Palatul Bruck, unul dintre edificiile emblematice ale orașului.…

Scriitoarea Andreea Rasuceanu, intalniri cu cititorii in marile orașe din țara PROGRAM

22:05, 15.03.2024 - In perioada 23 martie-17 aprilie 2024, Andreea Rasuceanu va avea mai multe intalniri cu cititorii din Timișoara, Cluj și Iași, prilejuite de lansarea romanului Linia Karman, aparut de curand la Editura Polirom, in colecția „Fiction Ltd.”

Targul de Paște are loc in trei piețe din Timișoara. Alexandra Ungureanu și Marius Mihalache canta in deschidere

14:35, 15.03.2024 - Cea de-a 15 ediție a Targului de Paște se deschide duminica, 31 martie, in Piața Libertații și in Piața Sf. Gheorghe din Timișoara. Un eveniment similar va avea loc și in Piața Traian, insa din 20 aprilie.

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.

Numirea și instalarea noilor canonici ai Capitlului Catedral de Timișoara va avea loc sambata

10:46, 23.02.2024 - Venerabila instituție a Capitlului Catedralei Sf. Gheorghe, Domul Romano-Catolic din Timișoara, a primit șase noi membri prin decretul de confirmare și ratificare emis cu numarul 1878 de catre Excelența Sa Iosif Csaba Pal, episcop diecezan de Timișoara.

PROGRAM. O noua ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, la Timișoara

08:10, 22.02.2024 - Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” ajunge anul acesta la ediția cu numarul 24. Organizatorii promit o explozie de cultura și tradiție. Hora Unirii, concerte, prezentare de moda și expoziții sunt printre activitațile incluse in program.


Ce parere ai despre aceasta stire?