Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retrospectiva politică. Vezi cele mai importante evenimente din ţară care au marcat săptămâna

Publicat:

In aceasta saptamana au fost luate mai multe decizii majore pentru tara noastra. A fost identificata o candidatura pentru functia vacanta de Ministru al Apararii. Vicepresedintele Partidului Popular European Eugen Sturza a fost inaintat in aceasta funcție.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Planurile noului ministru al Apararii de la Moscova: 'Noi metode de purtare a razboiului'

18:35, 14.05.2024 - Principala sarcina a Rusiei este de a obtine victoria pe campul de lupta din Ucraina cu pierderi minime de trupe, a declarat marti Andrei Belousov, nominalizat de presedintele rus Vladimir Putin pentru functia de ministru al apararii in locul lui Serghei Soigu, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

In Serbia, a fost prezentata componența noului guvern

15:35, 30.04.2024 - Milos Vucevic, mandatat sa formeze un nou guvern sirb, a prezentat candidații pentru miniștrii din cabinetul sau. Milos Vucevic l-a propus pe Aleksandar Vulin pentru funcția de viceprim-ministru. Din 2022, acesta a fost șeful serviciului de informații al Serbiei, Agenția sirba de securitate și informații.…

Dmitri Torner: „In cadrul dialogului nostru, doamna ministru al Apararii al Austriei a fost inspirata de ideea de a colabora cu Moldova”

09:20, 18.04.2024 - Presa a relatat, saptamana trecuta, despre inițierea unui dialog intre Moldova și Austria in domeniul sporturilor de iarna. In ultimul timp, in țara noastra, a reinviat cu adevarat interesul pentru biatlonul de iarna, in care Moldova a reușit deja sa caștige aurul și argintul la Campionatele Europene.…

Fost ministru britanic al Apararii spune ca Putin e mai puternic decat era Stalin

17:10, 12.04.2024 - Fostul ministru britanic al Apararii, Tobias Ellwood, a declarat vineri ca Occidentul este in „negare” in ceea ce il privește pe președintele rus Vladimir Putin, despre care susține ca „este acum mai puternic decat Stalin”, relateaza Sky News. 

A murit primul ministru civil al Apararii din Romania

13:00, 11.04.2024 - Primul ministru civil al Apararii , din Romania, in cabinetul Vacaroiu, Gheorghe Tinca, a incetat din viața astazi. Gheorghe Tinca avea 82 de ani. Era nascut pe 21 septembrie 1941, la București A fost diplomat de cariera, cu gradul diplomatic de ambasador, ocupand funcții de director, director general…

Doliu in lumea diplomației: a murit primul ministru al Apararii dupa evenimentele din decembrie 1989

12:35, 11.04.2024 - Doliu in lumea diolomației: a murit primul ministru al apararii dupa evenimentele din decembrie 1989Diplomatul Gheorghe Tinca a incetat din viața la varsta de 82 de ani. El a fost primul ministru al Apararii, dupa 1989. Anunțul privind decesul a fost facut de jurnalistul Radu Tudor.

EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante

09:06, 01.03.2024 - Aceasta luna este caracterizata de o combinație intre vremea schimbatoare și semnificațiile culturale și religioase, marcand un moment de tranziție și transformare. The post EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante first appeared on Informatia Zilei .

Trei zile, trei evenimente importante in Ploiesti. Afla programul

18:40, 22.02.2024 - In cadrul Targului de Carte care are loc, in aceasta perioada, la Palatul Culturii Ploiesti se vor desfasura si trei evenimente de suflet. Primul dintre ele, „Traditii de Dragobete”, va avea loc in data de 23 februarie, cel de-al doilea, serata „Atitudini vechi si noi”, va avea loc in ziua de 27 februarie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?