Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retrocedarea bunurilor naţionalizate de regimul comunist, pe agenda UDMR

Publicat:

Liderul UDMR, , a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii Uniunii vor elabora un proiect de lege care sa reglementeze situatia retrocedarii bunurilor nationalizate in timpul perioadei comuniste, acesta urmand sa prevada restituirea in natura a acestor bunuri in cazul in care este posibil, dar si termene concrete privind acordarea despagubirilor. a spus ca trebuie gasita o “solutie unitara, coerenta, transparenta si rapida” la aceasta problema, termenul precizat de fiind aprilie 2013.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor incinge bursa speculațiilor pentru prezidențiale: PSD nu are cum sa nu!

21:11, 08.05.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca PSD este cel mai mare partid, va ramane cel mai mare partid si nu are cum sa nu aiba candidat la prezidentiale. El a precizat ca in opinia sa, Mircea Geoana are intentia de a candida, dar in ce format, cu cine, sustinut de cine, asta nu stie.

LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani

18:10, 19.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii,... The post LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani first appeared on Informatia Zilei .

Kelemen Hunor: Sunt convins ca au semnat si romani pe listele UDMR

19:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, ca este convins ca listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate si de romani.

Kelemen Hunor e optimist: „Sunt convins ca Romania va intra și terestru in Schengen pana la finalul anului”

16:05, 06.03.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, la Digi24, ca Romania e indreptațita sa intre in Spațiul Schengen cu drepturi depline și este optimist ca pana la finalul acestui an vom intra și terestru in spațiul de libera circulație.

Apele Romane Siret: situația hidrologica in luna februarie și prognoza pentru luna martie

10:26, 05.03.2024 - Apele Romane Siret a emis un comunicat de presa privind regimul hidrologic al cursurilor de apa din spațiul hidrografic #Siret pentru luna februarie 2024 și prognoza pentru luna martie 2024. In luna februarie, regimul hidrologic al cursurilor de apa a prezentat variații semnificative in funcție de bazinele…

Liderul UDMR, Kelemen Hunor: „Trebuie sa obtinem cel putin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot. Cu 50% nu fac nimic, am pierdut”

06:45, 28.02.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat marti ca Uniunea trebuie sa obtina cel putin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, pentru ca, cu 50% nu fac nimic, au pierdut. ”Daca nu am 90% si ceva la suta nu am reprezentare proportionala”, a subliniat Hunor, transmite News.ro. Citește și: Spital obligat…

Președintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, discuta perspectivele colaborarii cu Ambasada Israelului

19:35, 22.02.2024 - Astazi, președintele Consiliului Județean Bacau, Valentin Ivancea, a primit cu onoare o delegație oficiala din partea Ambasadei Statului Israel in Romania, condusa de Excelența Sa domnul ambasador Reuven Azar. Agenda discuțiilor s-a axat pe identificarea și conturarea unor piloni strategici, cu scopul…

Scrisorile trimise din gulag de Navalnii disidentului Șaranski: Regimul va cadea ca URSS

11:00, 20.02.2024 - Liderul opoziției ruse Aleksei Navalnii a corespondat cu disidentul Natan Șaranski in ultimul an. Site-ul de știri Free Press a publicat luni mai multe scrisori scrise de mana intre cei doi, dupa ce Navalnii l-a contactat pe Șaranski anul trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?