Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetele Marianei: Ciorbă de perişoare

Publicat:

In fiecare weekend, „bucatarul-sef“ al revistei „Click! Pofta buna!“, Mariana, te va incanta cu cate o reteta delicioasa de pe blogul ei, www.retetelemarianei.ro.

Ingrediente

PENTRU PERISOARE

- 400 g carne tocata

- 2 cepe

- 2 linguri orez

- 3 oua

- sare

- piper

PENTRU SUPA

- 1 ceapa mare

- -1 morcov

- 100 g telina

 2 ardei grasi

- 1 radacina patrunjel

- 400 g rosii in bulion

- 2 lingurite orez

- 1 l zeama de varza

- leustean…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celei mai bune ciorbe de vacuța cu legume. Ingredientul care ii da gustul bogat și intens

10:20, 06.06.2024 - Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, dar și sanatos - avand in vedere ca acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sanatate - pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Cum faci o ciorba de vacuța cu legume perfecta.Ingrediente- 600 grame de carne de vita…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știu acest truc

23:56, 05.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Ciorba de dovlecii, vedeta verii: este racoritoare și te ajuta sa slabești

13:51, 05.06.2024 - Pentru ciorba de dovlecei ai nevoie de urmatoarele ingrediente:1 kg dovlecei2 morcovi1 pastarnac4 ardei rosii2 cepe mari1 legatura de leustean2 linguri de bors 4 l de apa50 ml uleisareUite cum prepari ciorba de dovlecei pas cu pas:Mai intai pregatim toate legumele. Morcovul si pastarnacul se dau pe…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc

22:16, 04.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?