Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETA ZILEI: Steak de vită cu salsa de roșii și anșoa, prânzul care îi va cuceri pe cei dragi!

Publicat:

Rețeta noastra de azi este una dintre cele mai cautate și dorite, iar daca nu ai aflat inca, steak-ul de vita cu salsa de roșii și anșoa este tot ce trebuie atunci cand ai pofta de ceva bun, dar și cand vrei sa-i impresionezi pe ceilalți cu o masa buna, delicioasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

16:21, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

Rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 22.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos și sanatos, atunci pregatește rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Este un preparat extrem de delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Desertul rapid cu care ii vei da pe spate pe cei dragi

09:40, 04.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere!

Rețeta de prajitura cu caramel și mandarine. Un desert pe care sa-l pregatești celor dragi

11:45, 01.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și iți dorești sa le pregatești celor dragi ceva delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura cu caramel și mandarine. Este desertul care va reuși sa-ți incante…


Ce parere ai despre aceasta stire?