REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu brânză
Publicat:Ingrediente:
3 rosii tari si proaspete
Pentru umplutura:
100 gr branza proaspata
50 gr telemea de oaie
1 lingura smantana
2 fire cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-un blender se adauga branza proaspata, telemeaua, smantana, sare si piper dupa gust. Se mixeaza pana obtinem o compozitie cremoasa. Se pune intr-un bol si se amesteca cu cimbru tocat marunt.
Rosiile se spala, se taie in zig-zag, se curata de miez si seminte, se lasa la scurs cateva minute, apoi se umplu cu compozitia de branza.
Se…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit
11:21, 23.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata
19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…
Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu
23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…
De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat
14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana
00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…
Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek
16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…