Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta zilei pentru desert: Cum sa prepari o tarta delicioasa cu struguri in acest sfarsit de saptamana

Publicat:

Ingredientele pentru tarta cu struguri
Blat:
120 g unt
200 g faina
o lingurita rasa cu sare
2 linguri zahar
3 linguri lapte
Umplutura:
500 g struguri albi si negri
250 g branza grasa de vaci
150 ml frisca lichida
150 ml lapte

Reteta zilei: O tarta delicioasa si foarte usor de preparat

Cele mai bune gustari dulci sanatoase pe care sa le incerci primavara asta
 
3 oua
2 linguri amidon
100 g zahar
o fiola esenta de vanilie
coaja rasa de portocala
Mod de preparare
Pentru blat, se…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura

12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Un desert delicios, gomboți cu prune…

15:05, 20.04.2024 - Gombotii de prune sunt o delicioasa și tradiționala mancare romaneasca, cunoscuta și sub numele de „colțunași cu prune". Acești dulci se pregatesc de obicei din aluat de cartofi, care este framantat cu grija și apoi intins sub forma de foi subțiri. Umplutura este preparata din prune uscate și zahar,…

Sebastian Burduja face anunțul zilei: Romania va avea in sfarsit zbor direct incepand cu data de 3 iunie 2024

12:55, 09.04.2024 - Sebastian Burduja face anunțul zilei: Romania va avea in sfarsit zbor direct incepand cu data de 3 iunie 2024Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunta, marti, ca, din 3 iunie, vor exista trei zboruri saptamanale catre Azerbaidjan, in urma solicitarii pe care a facut-o in

Platouri desert: Gustari dulci cu arome imbietoare

11:20, 08.04.2024 - Organizezi un eveniment special la care urmeaza sa participe o mulțime de invitați și vrei sa achiziționezi platouri cu dulciuri care sa le incante papilele gustative și sa le atraga atenția? Atunci poți lua in considerare colecția de delicii pline de savoare de la Delicatera. De la niciun eveniment,…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…


Ce parere ai despre aceasta stire?