Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Pariziene cu brânză și stafide

Publicat:

Mod de preparare Pariziene cu branza si stafide

Pregatesti intai maiaua din drojdie. O lasi sa creasca 20 de minute , la cald.
Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei oul usor batut cu furculita, maiaua, zaharul macinat, laptele usor caldut si 50 g unt moale. Framanti aluatul si cand incepe sa se omogenizeze, adaugi untul ramas si sarea. Framanti pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini.
Acoperi vasul cu folie de plastic alimentara si lasi aluatul sa dospeasca 90 minute, intr-un loc ferit de curenti de aer rece.
Pui branza intr-un castron, adaugi

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete speciale. Șuberec rețeta turceasca-tatareasca din Dobrogea

17:00, 04.04.2024 - Ce ingrediente folosim pentru rețeta de șuberec?Ingrediente pentru 6 porții de cate 150 g fiecareIngredientePentru aluat250 g de faina1 varf de lingurita de sare150 ml de apa50 g de faina pentru modelatPentru umplutura250 g de carne tocata de vita, oaie, miel sau pasaresare1 lingura cu varf de iaurt…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Gustarea sanatoasa de peste zi. Cum prepari delicioșii melcisori cu scortisoara si cafea

13:31, 12.02.2024 - Aceasta este una dintre cele mai simple rețete pe care le poți face pentru a te bucura de melcisori de casa. Dar daca nu ai timp sau inclinație sa-ți faci singur aluatul foitaj, atunci il poti cumpara din comert sau poti incerca aceasta rețeta care nu este deloc complicata! Vei adora acesti melcisor…


Ce parere ai despre aceasta stire?