Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Fursecuri cu nucă şi ciocolată

Publicat:

Ingrediente:

250 g unt
100 g zahar pudra
1 ou
50 gr cacao
1 pliculet zahar vanilat
400 gr faina
200-300 gr nuci maruntite

Umplutura:

100 gr ciocolata cu lapte
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

Intr-un bol mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga cacao, zaharul vanilat si oul. Se amesteca usor, pana se incorporeaza toate ingredientele. Se mixeaza cca 5 min.
    
Se adauga treptat faina si amestecam pana se incorporeaza. Din aluatul obtinut se formeaza bile mici cu ajutorul mainilor trecute…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit

13:01, 22.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…

Prajitura rasturnata cu fructe – cum se prepara

09:05, 10.05.2024 - Prajiturile cu fructe au o aroma aparte. Au aluat fraged la baza, pufos la interior, iar umplutura bogata de fructe le ofera o savoare nemaipomenita. Iata cateva idei de prajituri cu un decor deosebit datorita modul de pregatire. Prajitura rasturnata cu fructe.Iți recomandam cateva rețete de prajituri…

Prajitura turnata cu mere. Rețeta de prajitura de post cu umplutura de mere

09:05, 06.05.2024 - Prajiturile cu mere pot fi pregatite in orice perioada a anului datorita varietații de fructe proaspete. Mai jos iți recomandam cateva dintre cele mai gustoase prajituri pe care le poți incerca acasa. Iata cum faci prajitura turnata cu mere.Umplutura de mere poate completa perfect o prajitura aromata…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?