Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Colţunaşi cu brînză şi cartofi

Publicat:

Mod de preparare: Pe masa se pune gramajoara faina, in mijloc se face o adincitura, in ea se toarna laptele si oul, se framinta un aluat mediu (mai moale decit pentru taietei), se acopera cu un servetel de pinza si se lasa pentru 15-20 minute. Apoi aluatul se intinde, la 5-7 cm de margine se pune umplutura gramajoare mici, se acopera cu marginea libera a aluatului, se taie coltunasii si se lipe

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun piure de cartofi are un mare secret. Rețeta asta te va cuceri pe loc, nu te mai saturi mancand

16:10, 10.05.2024 - Piureul de cartofi este una dintre cele mai apreciate garnituri, iar gospodinele il gatesc de fiecare data cu mare drag. De regula, piureul merge de minune langa un șnițel de pui sau o friptura delicioasa de porc. Mai jos va prezentam cea mai buna rețeta de piure de cartofi! Așa va ieși delicios și…

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Budinca gatita de Noe - Rețeta primului desert din istorie / Foto

09:41, 15.04.2024 - Opțiunile de desert disponibile in prezent acopera o gama larga de gusturi. Dar cum a aparut ideea de desert și care este cel mai vechi desert din lume?Pentru a afla, trebuie sa calatorim inapoi in timp, in Orientul Mijlociu antic, o regiune care astazi acopera țari precum

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?