Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu perişoare de pui

Publicat:

Ingrediente:

Perisoare:

600 gr carne tocata de pui (piept de pui)
1 ceapa
2 oua
20 gr faina
100 gr orez
1 lingurita de sare
1/2 lingurita  piper
1 legatura de leustean

Ciorba:  

2 morcovi
1/2 telina mica
1 radacina patrunjel
50 ml ulei
1 ceapa
1 ardei gras rosu
5  rosii mici
1 legatura de patrunjel

Pentru servit: smantana si zeama de lamaie

Mod de preparare:

Legumele (morcovii, telina, radacina de patrunjel, ceapa) se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare. Intr-o oala mai mare se…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca

09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…

Ciorba de dovlecii, vedeta verii: este racoritoare și te ajuta sa slabești

13:51, 05.06.2024 - Pentru ciorba de dovlecei ai nevoie de urmatoarele ingrediente:1 kg dovlecei2 morcovi1 pastarnac4 ardei rosii2 cepe mari1 legatura de leustean2 linguri de bors 4 l de apa50 ml uleisareUite cum prepari ciorba de dovlecei pas cu pas:Mai intai pregatim toate legumele. Morcovul si pastarnacul se dau pe…

Cum poți prepara o salata sanatoasa, potrivit unui dietetician

15:35, 16.05.2024 - O gramada rece și moale de verdeața? Același amestec de roșii tocate, castraveți și ceapa? Salatele pot fi facute mult mai interesante, pastrandu-le in același timp sanatoase, transmite Today.com. De la salata la dressing, de la gust la nutriție, iata ghidul pentru a-ți construi acasa o salata sanatoasa.…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…


Ce parere ai despre aceasta stire?