Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETA ZILEI: Cheesecake cu blat de biscuiți, fără coacere

Publicat:

Ingrediente pentru blat – 25 de biscuiti cu cacao si crema de vanilie, striviti bine sau dati prin blender – trei linguri cu unt topit Ingrediente pentru cheesecake – 230 g de branza cremoasa, la temperatura camerei – 100 g de zahar pudra – o lingurita cu esenta de vanilie – 230 g de frisca tare  Ingrediente pentru topping – 40 ml de topping cu capsuni sau magiun Mod de pregatire 1. Se pregateste o tava de aproximativ 20 cm cu folie alimentara. Se lasa margini de folie de 2 cm, astfel incat sa se poata scote tortul usor. 2. Intr-un bol de marime medie, se amesteca biscuitii zdrobiti cu untul topit.…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Rețeta de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni. Desertul simplu pe care poți sa il pregatești partenerului de Valentine's Day

15:46, 13.02.2024 - Pentru cei care iși doresc sa incante papilele gustative ale persoanei iubite de Valentine's Day, o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni poate fi soluția perfecta. Acest desert rafinat aduce in prim plan gustul dulce și aroma imbietoare a fructelor, fiind ușor de pregatit…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?