Reţeta zilei: Biluţe de brânză cu ceapă verde
Publicat:Ingrediente
200 g branza de vaci
200 g telemea de oaie
200 g rucola
frunzele de la 2-3 fire ceapa verde
100 g masline verzi feliate
piper
1 catel usturoi
Pentru sosul de mustar
1 lingura mustar
2 lingurite zeama de lamaie
1 lingurita ulei
1 lingurita miere
sare
piper
Mod de preparare
Dai branza telemea pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si usturoiul pisat. Toci frunzele de ceapa verde. Formezi bilute din compozitia de branza, le presari cu putin piper si le „imbraci" in…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște
23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Retete de mancare cu arpagic
08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…
Rețeta vedeta a acestei primaveri: Turte cu ceapa verde
09:46, 20.03.2024 - Știți acele gustari din care, odata ce le-ați incercat, va este greu sa va mai opriți? Exact așa sunt aceste turte cu ceapa verde: crocante, dar ușor de mestecat in același timp, foarte aromate, sarate atat cat sa-ți dorești sa-ți umezești buzele intr-un
Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul
10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…
Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas
20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…
Salata Tabbouleh cu rodie
00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…