Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă pentru Săptămâna Albă: Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

Publicat:

Sunt instaurate o serie de interdicții ce au rolul de a-i proteja pe gospodari de influența malefica a culorii albe. Femeile evita sa se spele pe cap inainte de , ca sa nu le albeasca parul și sa imbatraneasca cu iuțeala. in unele regiuni circula credința conform careia daca te speli pe cap "ți se scutura burdufurile cu branza in cap și-ți albește parul curand".

O alta interdicție spune ca nimeni nu trebuie sa se insoare in . Cei care pornesc nunta sunt doar nebunii, nehotarații și cei slabi de inger. In schimb, joi este bine sa se spele lucrurile albe, in…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Alimentul banal care te ajuta sa slabești enorm. A ajuns din nou la moda datorita tinerilor

16:51, 07.05.2024 - Generația TikTok scoate la lumina un aliment care ajuta la slabitIntr-o era in care generația TikTok adopta un stil de viața sanatos și evita opțiunile daunatoare, branza de vaci a devenit un aliment preferat, folosit in rețete gatite acasa. Videoclipurile abunda pe TikTok, in care utilizatorii impartașesc…

Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutate. Recomandari utile de la nutriționiști

10:45, 22.04.2024 - Exista alternative sanatoase, care sunt sațioase, dar și favorabile gestionarii greutații. Ți-am pregatit o lista de gustari pe care le poți consuma fara sa te ingrași. Afla care sunt recomandarile specialiștilor in nutriție.Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutateSupraalimentarea…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu branza și piersici. Desert simplu și delicios pentru weekend

13:25, 25.02.2024 - Fara doar și poate, orice gospodina iși dorește sa ii surprinda pe oamenii dragi din viața ei cu cele mai delicioase preparate. Daca te gandești sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?