Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de șnițele din piept de pui cu fulgi de cocos. Combinația de arome care te va cuceri

Publicat:

Șnițelele din piept de pui sunt o delicatesa pentru toata lumea, iar oamenii le mananca intr-o mulțime de combinații cu alte preparate. Aproape toata lumea știe deja rețeta, insa, daca vrei sa iți ieși din zona de confort, poți sa incerci o combinație de arome care te va cuceri iremediabil. Iata cum se prepara șnițelele din piept de pui cu fulgi de cocos.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun piure de cartofi are un mare secret. Rețeta asta te va cuceri pe loc, nu te mai saturi mancand

16:10, 10.05.2024 - Piureul de cartofi este una dintre cele mai apreciate garnituri, iar gospodinele il gatesc de fiecare data cu mare drag. De regula, piureul merge de minune langa un șnițel de pui sau o friptura delicioasa de porc. Mai jos va prezentam cea mai buna rețeta de piure de cartofi! Așa va ieși delicios și…

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Cu ce poți inlocui oul in rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la indemana tuturor

12:15, 19.04.2024 - Cu toate acestea, exista numeroase alternative care pot inlocui ouale in rețete, fara a compromite textura sau gustul preparatelor. Aceste substituenți nu numai ca sunt eficienți, dar adauga adesea și valoare nutritiva suplimentara mancarurilor.Iata cateva dintre cele mai populare și eficiente opțiuni…

Destinații estivale care-ți vor cuceri inima in 2024

12:06, 08.04.2024 - Lumea e plina de minuni naturale și culturale, iar vara este sezonul perfect sa pornești in descoperirea unor destinații care iți vor incanta simțurile și iți vor adanci legatura cu frumusețile lumii.

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Vrei sa-ți surprinzi partenerul de Valentine's Day? Ofera-i aceste bezele in forma de inimioara in doua culori. Rețeta cu care il vei cuceri

16:25, 14.02.2024 - Daca vrei sa faci acasa bezele cremoase și gustoase, mult mai bune ca cele pe care le cumperi de la magazin, atunci esti in locul potrivit. Super ușor de facut, acest desert te va ajuta, cu siguranța, sa iți surprinzi partenerul.


Ce parere ai despre aceasta stire?