Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă de gulaş veche din anul 1600, preparată cu ocazia Zilelor Maghiare

Publicat:

Un gulas preparat dupa o reteta veche din anul 1600 va reprezenta doar unul dintre punctele de interes ale editiei din acest ale manifestarii " din judetul Hunedoara", care va avea loc in perioada...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath

21:35, 03.05.2024 - VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath Tocanița de intestine de miel. Bucatarul șef Calin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețeta veche de cateva sute de ani, care astazi a ajuns sa fie considerata o delicatesa.…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Negresa, reteta veche. Asa se facea in anii ’70, ingredientul secret care o facea pufoasa si ii dadea un gust de neuitat

10:25, 22.04.2024 - Negresa dupa rețeta veche a bunicilor! Acest desert este adorat de toata lumea, mai ales ca se prepara rapid și aveți nevoie de doar cateva ingrediente. Totuși, pentru ca negresa sa iasa pufoasa și cu un gust delicios, trebuie sa țineți cont de anumite trucuri pentru prepararea ei. Ingredientul secrete…

Cum faci chec fara praf de copt. Reteta veche, pe care orice gospodina trebuie sa o stie

15:26, 17.04.2024 - Te-ai gandit vreodata ca poți face chec fara sa folosești ceva care sa il ajute sa se umfle corespunzator? Ei bine, exista o rețeta ce propune gatirea acestui preparat fara praf de copt. Este veche, de pe vremea strabunicilor noștri, dar foarte utila. Rețeta de chec fara praf de copt Checul este una…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Asociatia Suflete Deschise din Constanta, cu ocazia 8 Martie - Primavara incepe cu un martisor, asa cum spune si traditia veche de aproape 8000 de ani

12:15, 08.03.2024 - Asociatia social misionara de caritate "Suflete Deschiseldquo;, relanseaza indemnul crestinesc: Vestiti primavara Fiti martisori Daruiti bucuria dragostei ldquo;Primavara incepe cu un martisor, asa cum spune si traditia veche de aproape 8000 de ani. Martisoarele sunt, simboluri ale sperantei, ale admiratiei,…

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…

Langosi de post, reteta veche. Ce pun unguroaicele in aluat, doar asa ies pufosi

13:50, 21.02.2024 - Langoșii sunt unul dintre cele mai iubite preparate, indiferent ca sunt de post sau nu. Cele fara ou, lapte sau branza sunt la fel de delicioase precum cele clasice, dar conteaza foarte mult modul de preparare și ingredientele pe care le folosești. Ce pun unguroaicele in aluat pentru a ieși pufoși.…


Ce parere ai despre aceasta stire?