Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de gogoșari în oțet, la rece. Ingredientul tradițional care face diferența

Publicat:

Iarna se apropie cu pași repezi, iar gospodinele iși fac deja provizii. Este tipul pentru pus muraturi, iar rețetele sunt diverse. Daca nu ai pus pana acum gogoșari in oțet, la rece, este momentul ideal sa o faci. Toamna, gospodinele se intrec care mai de care la pus muraturi, iar cu rețeta asta ‘’la rece’’ vei obține niște gogoșari de-a dreptul delicios. Vezi care este ingredientul care face diferența.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Negresa, reteta veche. Asa se facea in anii ’70, ingredientul secret care o facea pufoasa si ii dadea un gust de neuitat

10:25, 22.04.2024 - Negresa dupa rețeta veche a bunicilor! Acest desert este adorat de toata lumea, mai ales ca se prepara rapid și aveți nevoie de doar cateva ingrediente. Totuși, pentru ca negresa sa iasa pufoasa și cu un gust delicios, trebuie sa țineți cont de anumite trucuri pentru prepararea ei. Ingredientul secrete…

Placinta italiana pentru Paște. Ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa

23:45, 16.04.2024 - Vei avea nevoie de puțina rabdare, cateva ore libere și dorința de a-ți rasfața familia și musafirii cu un preparat spectaculos: placinta italiana pentru Paște. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa. Rețeta placinta italiana pentru…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

6 articole de incalțaminte esențiale in pantofarul oricarei femei, bune de asortat tot anul

09:45, 10.04.2024 - In orice garderoba feminina se regasesc – sau ar trebui sa se regaseasca – piese vestimentare și accesorii care sa reprezinte cu succes baza unui look complet și stilat. Printre acestea se numara și articolele de incalțaminte esențiale, perfecte pentru a asorta ținute in orice sezon, cu orice ocazie.…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…


Ce parere ai despre aceasta stire?