Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de duminică: Prăjitură cu zmeură și frișcă

Publicat:

Ingrediente: – 110 g unt nesarat; 120g zahar; 3 oua; – semințele de la 1 pastaie de vanilie (puțin extract de vanilie); – 250g zmeura proaspata; – 50g faina; – 80g faina de migdale sau migdale macinate; – 200 ml ...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta rapida pentru prajitura cu iaurt. Gustoasa și ușor de preparat, va incanta chiar și simțurile celor pretențioși

15:50, 30.05.2024 - Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid, incearca aceasta prajitura simpla cu iaurt. Nu este o prajitura de casa cu care sa furi privirile, dar este o prajitura pufoasa, gustoasa si aromata. In functie de preferinte, se pot adauga in compozitie ceva fructe de sezon, bucati de nuca prajita sau ciocolata…

Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit

13:01, 22.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?